Magija

Magija - Byrne, Rhonda | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Byrne, Rhonda
DIMENZIJA
12,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Magija.pdf
ISBN
7855851241088

OPIS

JEDNA RIJEČ MIJENJA SVEViše od 20 stoljeća riječi navedene u jednom svetom tekstu zbunjivale su gotovo sve ljude koji bi ih pročitali i navodile na pogrešne zaključke. Samo je nekoliko ljudi tijekom povijesti shvatilo da su te riječi zagonetka te da će se, kad riješite zagonetku i otkrijete misterij, pred vašim očima pojaviti novi svijet. Rhonda Byrne u Magiji razotkriva svijetu to znanje koje mijenja živote. Nakon toga vas tijekom putovanja koje traje 28 dana poučava kako ga možete primijeniti u svom svakodnevnom životu. Nije važno tko ste, nije važno gdje živite, nije važno kakve su vam trenutačne okolnosti – Magija će vam promijeniti cijeli život!

Alternativa. Jedna riječ mijenja sve! Više od 20 stoljeća riječi navedene u jednom svetom tekstu zbunjivale su gotovo sve ljude koji bi ih pročitali i navodile na pogrešne zaključke.

02. veljače 2021 Piše Zadovoljna.hr Crveni ruž (Foto: Shutterstock) Jedna od stvari koju želimo od ruža je dugotrajnost.

POVEZANE KNJIGE