Alkemičar

Alkemičar - Coelho, Paulo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coelho, Paulo
DIMENZIJA
9,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Alkemičar.pdf
ISBN
5844272974329

OPIS

Alkemičar Paula Coelha objavljen je 1988. godine. Sljedeće godine obilježava se 25 godina od objavljivanja knjige, a tim povodom Coelhovi izdavači u cijelom svijetu planiraju objaviti poklon izdanje knjige s prekrasnim ilustracijama Cataline Estrade na koricama. Hrvatsko izdanje upravo je stiglo iz tiskare. A kad nešto uistinu želiš, onda se i sav Svijet uroti da to i ostvariš. Alkemičar, očaravajući roman Paula Coelha nadahnuo je milijune ljudi širom svijeta. Ova divna priča, istovremeno jednostavna i prepuna životnih poruka i mudrosti, govori o mladom andaluzijskom pastiru Santiagu koji iz svojega doma u Španjolskoj odlazi u egipatsku pustinju u potrazi za blagom skrivenim u piramidama. Putem, on sreće Ciganku, čovjeka koji sebe naziva kraljem i alkemičara, a oni ga upućuju kojim smjerom treba krenuti u potragu. Putovanje koje počinje kao potraga za svjetovnim dobrima tako se pretvara u otkrivanje unutarnjeg blaga. Ova dragocjena i poticajna priča o mladiću Santiagu svjedoči o tome koliko je važno slušati svoje srce i vjerovati u snove jer oni mogu preobraziti naš život. Zašto trebamo slušati svoje srce? Jer tamo, gdje je ono, nalazi se i naše blago. AlkemičarPaulo Coelho jedan je od najutjecajnih pisaca našega vremena. Njegove knjige, objavljene na 73 jezika i prodane u više od 135 milijuna primjeraka, dotakle su srca brojnih čitatelja širom svijeta. Paulo je član Brazilske akademije društvenih znanosti, UN-ov glasnik mira, a 2009. postao je nositelj Guinnessovog rekorda kao pisac čija je knjiga – Alkemičar – prevedena na najviše svjetskih jezika. Njegova filozofija, ideje te teme njegovih knjiga inspiriraju mnoge čitatelje koji tragaju za vlastitim putem i poimanjem svijeta. Knjige Paula Coelha: Alkemičar, Veronika je odlučila umrijeti, Valkire, Na obalu rijeke Piedre sjela sam i plakala, Peta gora, Priručnik za ratnika svjetlosti, Hodočašće, Zahir, Demon i gospođica Prym, Jedanaest minuta, Vještica iz Portobella, Brida, Pobjednik ostaje sam i Aleph.Paulov blog možete pratiti na stranici https://paulocoelhoblog.com/

Svako eterično ulje nosi dublje značenje za naše zdravlje i emocije. Mogu nam pomoći u prepoznavanju vlastitih mogućnosti i prelaženju granica koje nam je nametnula okolina, ali i onih koje smo si sami postavili. A kad nešto uistinu želiš, onda se i sav Svijet uroti da to i ostvariš.

... Jer „Alkemičar" je najpoznatije djelo Paula Coelha. I možda najbolje djelo tog autora.

POVEZANE KNJIGE