Susreti iz dana u dan kroz 2021.

Susreti iz dana u dan kroz 2021. - Coelho, Paulo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coelho, Paulo
DIMENZIJA
7,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Susreti iz dana u dan kroz 2021..pdf
ISBN
7628994442416

OPIS

Susreti – iz dana u dan kroz 2021. luksuzno je izdanje rokovnika s citatima iz djela Paula Coelha i prekrasnim ilustracijama kolumbijske umjetnice Cataline Estrade. Planer sadrži stranice za osobne podatke, kalendar za 2021. i 2022. godinu, godišnji planer po mjesecima, najljepše citate o fleksibilnosti, protočnosti, radosti, suosjećanju, povezanosti, predanosti, podršci, jedinstvu, odanosti, bliskosti, svrsi i metamorfozi iz najpoznatijih romana Paula Coelha, od Alkemičara do Hipija, te stranice za osobne bilješke. Dočekajte svaki dan uz najljepše citate jednog od najutjecajnijih pisaca ovoga stoljeća.

godinu, godišnji planer po mjesecima, najljepše citate o upornosti, ciljevima, putevima, izborima, povjerenju, snazi, odgovornosti, susretima, očekivanjima ... Ono što mislimo da je istina je zapravo iluzija, gotovo magija. Srećom, počeli smo razotkrivati privid i što je najvažnije, kako to promijeniti.

U Bosni i Hercegovini se ovaj dan obilježava od 2011. godine na inicijativu udruženja „Međunarodni forum solidarnosti - EMMAUS" (MFS-EMMAUS), u ... Snimku Informativne radionice za potencijalne prijavitelje, koja je održana 17.

POVEZANE KNJIGE