Proces prisutnosti

Proces prisutnosti - Brown, Michael | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Michael
DIMENZIJA
3,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Proces prisutnosti.pdf
ISBN
4253266722714

OPIS

Biti ovdje i sada više nije nemoguća misija!Proces prisutnosti je djelotvoran postupak koji nam pruža snagu da iscijelimo duhove prošlosti kako bismo u sadašnjem trenutku mogli živjeti slobodnim životom. Napokon je napisano ono što je bilo teško objasniti. Ono što se prije smatralo stanjem dostupnim samo duhovnim učiteljima, sada je dostupno svim ljudima. Već i samim čitanjem ove knjige olakšava se bivanje u sadašnjem trenutku. Proces prisutnosti predstavlja smion korak u novu paradigmu brige o duhovnom zdravlju, pokazujući nam kako možemo nadrasti svoje fizičke, mentalne i emocionalne nestabilnosti postižući duhovnu cjelovitost. Ova nas knjiga nježno i neodoljivo privlači prema iskustvu preobrazbe, a time zalazimo u sferu svjesnosti sadašnjeg trenutka – gdje pronalazimo svoju slobodu, iscjeljenje i mudrost koja je oduvijek i bila u nama. Ja sam vam objasnio važnost moći življenja u sadašnjem trenutku. Michael Brown vam opisuje kako to možete postići! Eckhart Tolle Prevela: Radha Rojc Belčec

Ionako ve? razmišljamo, a ovaj nam Proces pomaže da se svojim mislima koristimo tako da od njih imamo koristi. Pohvale knjizi Proces prisutnosti. Malo Drvo.

Ta izbira je danes najpomembnejša. Michael Brown; Proces prisotnosti Končno je napisano tisto, kar je težko razložiti, hkrati pa je dano vsakomur.

POVEZANE KNJIGE