Lako je prestati pušiti

Lako je prestati pušiti - Carr, Allen | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carr, Allen
DIMENZIJA
11,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Lako je prestati pušiti.pdf
ISBN
3361416549663

OPIS

Moj je posao pomaganje ljudima da se oslobode od te strašne navike. U tome sam vrlo, vrlo uspješan i moja klinika i ova knjiga pomogli su u izliječenju milijuna pušača. Većina pušača očekuje da ću im govoriti o strašnim rizicima za njihovo zdravlje, o tome da je pušenje prljava, odvratna navika, da ih košta pravo bogatstvo te da su glupi što već nisu prestali pušiti. Ne. Ja im ne govorim s visoka stvari koje već znaju. To su problemi koje imate kad ste pušač. To nisu problemi prestajanja pušenja. Pušači ne puše iz razloga iz kojih ne bi smjeli pušiti. Kako bismo prestali pušiti, potrebno je otkloniti razloge zbog kojih pušimo. ‘LAK NAČIN’ se bavi tim problemom. Jedinstvena metoda koja uklanja psihološku ovisnost Uklanja želju za pušenjem Svatko može prestati pušiti Svakome može biti lako prestati pušiti Bez debljanja Postanite sretan nepušač

Pušenje uzrokuje 25 bolesti od čijih posljedica godišnje umire oko 6 milijuna ljudi. Iako je za prestanak pušenja potrebna prije svega volja postoje trikovi koji vam mogu pomoći da se riješite ružne i skupe navike kojom štetite sebi i drugima Dobro je početi s vježbama disanja i laganim kardiovježbama.

Iako je za prestanak pušenja potrebna prije svega volja postoje trikovi koji vam mogu pomoći da se riješite ružne i skupe navike kojom štetite sebi i drugima Dobro je početi s vježbama disanja i laganim kardiovježbama. Psihička priprema - prisjeti se motiva zbog kojih želiš prestati pušiti.

POVEZANE KNJIGE