Zašto se pingvinima ne smrzavaju stopala

Zašto se pingvinima ne smrzavaju stopala - Scienist, New | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Scienist, New
DIMENZIJA
5,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto se pingvinima ne smrzavaju stopala.pdf
ISBN
7860876318258

OPIS

Zašto se pigvinima ne smrzavaju stopala i još 114 drugih pitanja i odgovora iz popularnog znanstvenog časopisa – Koliko je sati na Sjevernom polu? – Kako glasi kemijska formula čovjeka? – Zašto su šmrklji zelene boje? – Zašto plačemo dok sjeckamo luk? I kako to izbjeći? – Zašto se bumerang uvijek vraća? Poznata kolumna Last Word (Posljednja riječ) časopisa New Scientist mjesto je na kojem su se uvijek susretala nebrojena zapanjujuća pitanja i odgovori čitatelja. Svi oni koje privlači ta mješavina dovitljivosti, znanstvene upućenosti i znatiželje – a da ne spominjemo sve one koji su već čitali i uživali u prethodnoj uspješnoj zbirci briljantnih pitanja i odgovora Jede li itko ose? – jednostavno neće moći odoljeti ovom novom izboru. Zašto se pingvinima ne smrzavaju stopala? u obliku knjige uključuje dosad neobjavljene odgovore, kao i bisere iz vremena početaka kolumne. Ovaj upečatljiv izbor objedinjuje ono najbolje iz kolumne Posljednja riječ u novoj mudroj, otkačenoj zbirci koja će vas zasigurno zadiviti, informirati i oduševiti.

1 drugih knjiga iz iste kategorije: MAKOV MALI... Zašto se pingvinima ne smrzavaju stopala. Ova zbirka popularno-znanstvenih pitanja i odgovora nastala je sabiranjem najboljih tekstova kolumne Posljednja riječ časopisa New Scientist.

Zagreb : V.B.Z., 2013. ... NewScientist Zašto se pingvinima ne smrzavaju stopala? Cijena 50 kn ~ 7 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 29114461 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad ... zaŠto se pingvinima ne smrzavaju stopala? Pitanje iz naslova jedno je od mnogobrojnih neuobičajenih i samo na prvi pogled beznačajnih pitanja čitatelja znanstvenog časopisa New Scientist .

POVEZANE KNJIGE