Umijeće jednostavnog življenja

Umijeće jednostavnog življenja - Masuno, Shunmyo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Masuno, Shunmyo
DIMENZIJA
5,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Umijeće jednostavnog življenja.pdf
ISBN
1053596570905

OPIS

JAPANSKI I SVJETSKI BESTSELER KNJIGA KOJA DONOSI DAŠAK ZENA U VAŠ ŽIVOT Poznati zen-budistički redovnik Shunmyo Masuno u ovoj knjizi oslanja se na stoljeća drevne japanske mudrosti i u 100 jasnih i praktičnih metoda za svaki dan pokazuje nam kako na jednostavan način primijeniti samu bit zena:uredno složite cipele kad ih izujete, to će unijeti red u vaše misli sklopite ruke u gassho položaj i ublažit ćete svoj bijes ili razdražljivost ako pokušate urediti svoj mali vrt, čak i na prozorskoj dasci, stvorit ćete mjesto na koje vaše misli mogu pobjeći naučite duboko izdahnuti iz trbuha i to će vam otkloniti negativne emocije vježbajte pet minuta zazen tijekom pauze za ručak i osjećat ćete se osvježeno.Uz ovu knjigu naučit ćemo i pronaći vrijeme kad ne mislimo ništa jer to je prvi korak da naučimo živjeti u sadašnjem trenutku i spoznamo svoje čisto i iskreno „ja“. Dovoljni su mali pomaci u navikama i perspektivi da se osjećamo ispunjeno i smireno jer sreću nećemo pronaći tražeći izvanredna iskustva, već unoseći male promjene u svoj život. SHUNMYO MASUNO poglavar je četiristo i pedeset godina starog zen-budističkog hrama u Japanu, nagrađivani dizajner zen-vrtova za klijente širom svijeta i profesor pejzažnog dizajna na jednom od vodećih japanskih fakulteta primijenjenih umjetnosti. Predaje na različitim fakultetima, od Fakulteta dizajna na Harvardu do sveučilišta Cornell i Brown.

Da bi mogli koristiti svoje umijeće morate biti povezani u cjelinu, morate biti otvoreni prema svemu što čini i sadržava ... Umijeće življenja stoga ne upućuje kako dosegnuti sreću, nego kako živjeti da sreća dođe kao učinak ispunjena života. Poznati duhovni autor o.

Sad vam se čini da otkrivamo toplu vodu, no stvar je u primjeni ove rečenice u životu. Mudri su oni koji postupaju po njoj.

POVEZANE KNJIGE