Razgovori s Bogom 3

Razgovori s Bogom 3 - Walsch, Neale Donald | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walsch, Neale Donald
DIMENZIJA
4,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Razgovori s Bogom 3.pdf
ISBN
2557712274002

OPIS

Kad je Neale Donald Walsch dotakao najnižu točku svog života, odlučio je napisati pismo Bogu. Na njegovo iznenađenje, Bog je odgovorio i tako je nastala knjiga »Razgovori s Bogom 1«. Knjiga 3 vodi nas još dalje na putu propitivanja i potrage za odgovorima, bavi se općim istinama najviše razine te izazovima i prilikama duše. U »Razgovorima s Bogom 3« dijalog se širi i uključuje opažanja o prirodi Boga, o ljubavi i strahu, o tome tko smo i tko možemo postati. Ova nevjerojatna serija sadrži odgovore koji će promijeniti vas, vaš život i vaš pogled na druga bića. dijalog se širi… Ti si uvijek dio, jer nisi nikad odvojen. Ti si uvijek dio Boga jer nikada nisi bio odvojen od Boga.To je istina tvoga bića. Mi smo cjelina. Sada znaš cijelu istinu. Ta istina je hrana za gladnu dušu. Uzmi je i jedi. Svijet je žeđao za tom radošću. Uzmi je i pij je. Čini to za sjećanje na Mene.Jer istina je tijelo, a radost je krv Boga koji je ljubav.Istina. Radost. Ljubav. To troje je isprepleteno. Jedno vodi prema drugome i nije važno kojim redoslijedom se pojavljuju. Sve vode prema Meni. Sve su Ja. I tako ovaj razgovor završava onako kao što je i započeo. Poput samoga života, on je obišao cijeli krug. Ovdje ti je data istina. Ovdje vam je data radost. Ovdje vam je data ljubav. Ovdje su vam dati odgovori na najveće tajne života. Postoji još samo jedno preostalo pitanje. To je pitanje kojim smo započeli.Pitanje nije kome Ja govorim, nego tko Me sluša.

Autor, iz uvoda Ovo je jedna izvanredna knjiga. To govorim kao netko tko je imao vrlo malo veze s pisanjem iste.

To je druga u nizu od tri knjige razgovora s Bogom, koji je trajao više od pet godina i nastavlja se do današnjeg dan... Razgovori s Bogom knjiga 3 je poslednji nastavak serijala Razgovori s Bogom. U ovoj knjizi dijalog se proširuje na prirodu Boga, na ljubav i na strah, na odgovore KO SMO I KO MOŽEMO POSTATI, KAO I NA PRIRODU LJUDSKE VRSTE.

POVEZANE KNJIGE