Metabolički plan

Metabolički plan - Cherniske, Stephen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cherniske, Stephen
DIMENZIJA
9,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Metabolički plan.pdf
ISBN
7423228895790

OPIS

Najnovija medicinska otkrića koja se odnose na usporavanje procesa starenja, povećanje energije, jačanje pamćenja i zaštitu od srčanih bolesti. Izbor je prepušten vama: svojemu životu može dodati četrdesetak ili više živahnih, ispunjenih godina. Znanstvena fantastika? Zapravo, riječ je o najnaprednijoj znanosti utemeljenoj na uzbudljivim novim istraživanjima. U djelu Metabolički plan međunarodno poznati biokemičar Stephen Cherniske govori o medicinskim otkrićima koja nam svima omogućuju da već od ovoga trenutka produžimo svoj život i njegovu kvalitetu. Ljudsko tijelo prirodno je obdareno nevjerojatnim moćima obnavljanja, popravljanja i regeneracije i posve je netočna tvrdnja da se mora pokoriti neminovnom propadanju. Te moći ne mogu se razotkriti u genetskom manipuliranju ili visokotehnološkim rješenjima, nego je stvar u tome da svoje tijelo navedete da usvoji metabolizam dvadesetogodišnjaka. Metabolički plan pruža obuhvatan program prehrane i vježbanja posebno osmišljen za podizanje razine antioksidansa, borbu protiv bolesti, jačanje mišića, smanjivanje količine masnoća te poboljšanje pamćenja i vida. Cherniske nam govori o pomlađujućim svojstvima najnovijih dodataka prehrani kao što je 7-keto i raskrinkava mitove o kiselo/lužnatoj hrani. U svojoj knjizi razrađuje detaljne metaboličke planove osmišljene za ispunjavanje različitih potreba muškaraca i žena u različitim desetljećima njihova života, tako da točno znamo na što se i kada trebamo usredotočiti. Duži život, više energije, bolje zdravlje, obuhvatan osjećaj dobrobiti sve nam je to sada nadohvat ruke. Revolucionarna i nadasve praktična, ova knjiga naposljetku razrješava zagonetku starenja. Stephen Cherniske, magistar znanosti, nutricionistički biokemičar, upravljao je prvim američkim kliničkim laboratorijem specijaliziranim za ispitivanje prehrane s licencom FDA, savjetovao je američku olimpijsku ekipu i predavao na Američkom koledžu sportske medicine. Trenutačno radi kao predsjednik i glavni znanstveni savjetnik udruge Oasis Wellness Network u Bromfieldu, Colorado, SAD Prevela: Radha Rojc Belčec

Energetski sustavi. Dok radi, tijelo troši energiju koju dobiva u vidu hrane.

Prijenos signala o dostupnosti glukoze fosforilacijskom kaskadom (od vanstaničnog prostora do gena koji ... Ako posjećujete našu ne-englesku verziju i želite vidjeti englesku verziju Metabolički profil, pomaknite se do dna i vidjet ćete značenje Metabolički profil na engleskom jeziku. Imajte na umu da je skraćenja BMP široko korištena u industrijama kao što su bankarstvo, računalstvo, obrazovanje, financije, vladine i zdravstvene. Metabolic Plan, Anywhere USA/Canada and soon Expanding Globally.

POVEZANE KNJIGE