Heroj

Heroj - Byrne, Rhonda | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Byrne, Rhonda
DIMENZIJA
8,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Heroj.pdf
ISBN
4763617633832

OPIS

Ovo je priča o tome zašto ste ovdje, na planetu Zemlji. Na neki ste način osobiti. Rodili ste se da biste postali netko i bavili se nečim čime ćete se potpuno razlikovati od svih ostalih sedam milijuna ljudi. Postoji život kojim biste trebali živjeti i putovanje na koje biste se trebali otputiti. Ova knjiga govori o tom putovanju. Dvanaest najuspješnijih suvremenika ispričat će vam svoje naizgled nevjerojatne priče i pokazati vam da ste se rodili sa svime što vam je potrebno kako biste ostvarili svoj najsjajniji san te da ćete time ispuniti svoju misiju i doslovce promijeniti svijet. Nekoć je živio heroj.

Ovaj ... Na kraju ispitavanja, gospodin je rekao - 'heroj, a ne zločinac!'. Neugodno je bilo i inspektoricama kad su morali napravili pečaćenje", kazao je Klarić, prenosi Dnevnik.hr "Kad sam im rekao da radim iz prostora teretane i online vježbe, pročitale su mi rješenje.

Autor: S.Š. Zadnja izmjena 20.02.2021 12:56; Objavljeno 20.02.2021 u 11:45 Na dan kada slavimo nezavisnost naše drage Bosne i Hercegovine, i na slobodi ponosno vijorimo naše zastave, prisjetimo se onih koji su dobrovoljno stali u odbranu naše domovine, a posebno onih kojima je danas potrebna naša pomoć.

POVEZANE KNJIGE