Prekid

Prekid - Andrassy, Andrea | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andrassy, Andrea
DIMENZIJA
12,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Prekid.pdf
ISBN
5990726904315

OPIS

#prekid Ovo nije knjiga za samopomoć. Ja nisam psiholog, nisam lifecoach i ni u jednom trenutku ti neću predložit da vibriraš u vorteksu u nijansama tirkizne ili da odeš u šumu zagrlit hrast. Ovo nije ni kolekcija citata za žene koje trebaju toplu, meku, generičku riječ podrške koja zvuči kao nešto što je prepisano s ambalaže vode s porukom. Toga imaš na Pinterestu u svim fontovima i bojama. I možda najvažnije od svega, ovo nije knjiga za žene koje misle da je prekid kraj života jer nije – kraj života je kad u prolazu slučajno pozdraviš Sanju Doležal i onda skužiš da se zapravo ne znate. Možeš ju čitat ako upravo prolaziš kroz prekid. Možeš ju čitat i ako si u sretnoj vezi – realno, kad-tad ćete prekinut i bolje je da se pripremiš. Šalim se, možda nećete, ali ako možeš dobivat poklone jer je Isusu rođendan, možeš i pročitat knjigu o prekidima iako ne prolaziš kroz njega. Možeš ju samo kupit frendici koja misli da će zauvijek bit tužna jer više nema dečka, a ne da ti se trošit vrijeme da joj to i objasniš. Normalno da ti se ne da, vrijeme je novac. Što znači da ti ja praktički dajem novac. Kad ti je netko zadnji put dao novac? Eto vidiš

Ako ste jedno vrijeme isprobavali najnovije međuverzije iz programa Insider, možda na PC-ju ili telefonu sada želite odustati od tog programa, posebice ako vaš uređaj sada koristi produkcijsko izdanje. Možete odustati tako da instalirate ... Ponekad čak i parovi koji su u vezi godinama odluče prekinuti, a stručnjaci navode da postoji mnogo razloga zbog kojih se dugogodišnji parovi razilaze.

Precizan je bio u drugom dijelu, a to mu je treći gol ove sezone... Jako dugo nismo gledali ovako napetu bitku za vrh Serie A.

POVEZANE KNJIGE