Promijenite uvjerenja, iscijelite sebe

Promijenite uvjerenja, iscijelite sebe - Braden, Gregg | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Braden, Gregg
DIMENZIJA
5,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Promijenite uvjerenja, iscijelite sebe.pdf
ISBN
1540499571266

OPIS

Činjenica: Svemir je sastavljen od zajedničke matrice energije koja leži u temelju našeg fizičkog svijeta. Činjenica: Naša su uvjerenja jezik kojim se obraćamo toj matrici.Znanstveni dokazi otkrivaju da duboka uvjerenja utječu na sve što postoji, od atoma do tjelesnog iscjeljivanja. Je li moguće da smo od rođenja obdareni snagom da preokrenemo tijek bolesti, stvaramo mir i obilje te da promijenimo čak i samu stvarnost? Dok se suočavamo s najvećim izazovimau ljudskoj povijesti, ova nova otkrića upućuju da ćemo i to otkriti! Jednom kad postanemo svjesni tih transformirajućih otkrića i stvarnih čuda, o sebi moramo razmišljati na drukčiji način. Ključ iscjeljivanja lažnih ograničenja krije se u razumijevanju onog što uvjerenje jest i kako djeluje. Da bismo promijenili ograničavajuća uvjerenja koja dovode do ratova, bolesti, neuspješnih karijera i međuljudskih odnosa, potreban nam je razlog da stvari počnemo drukčije promatrati. Naši su preci stvarali čuda, dok danas koristimo znanost. Ova nam knjiga nudi i jedno i drugo: čuda koja nam pružaju mogućnost da ovaj svijet sagledamo na poseban, nov način te znanost koja nam govori kako i zašto su ta čuda moguća. Prevela: Radha Rojc Belčec

- Promijenite uvjerenja, iscijelite sebe. Braden, Gregg.

Je li moguće da smo od rođenja obdareni snagom da preokrenemo tijek bolesti, stvaramo mir i obilje te da promijenimo čak i samu stvarnost? Znanstveni dokazi razotkrivaju da duboka uvjerenja utječu na sve, od tjelesnog iscjeljivanja do atoma u našem svijetu. Izmenjeno radno vreme knjižara.

POVEZANE KNJIGE