Otkrijte svoju unutarnju snagu

Otkrijte svoju unutarnju snagu - Brown, Brene | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Brene
DIMENZIJA
11,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Otkrijte svoju unutarnju snagu.pdf
ISBN
2222212014531

OPIS

Aktualna i važna knjiga autorice svjetskih bestselera Moć nesavršenstva i Budite odvažni i činite velike stvari, koja propituje sve što smo mislili da znamo o njegovanju istinskog pripadanja našoj zajednici i kulturi. Brené Brown, doktorica humanističkih znanosti i magistra socijalnog rada, znanstvenica poznata i po angažiranim TED-govorima (Moć ranjivosti na YouTubeu vidjelo je gotovo 50 milijuna ljudi), potaknula je globalnu raspravu o iskustvima koja donose smisao u naš život – o hrabrosti, ranjivosti, ljubavi, pripadanju, stidu i sposobnosti empatije. U knjizi Otkrijte svoju unutarnju snagu Brené Brown redefinira smisao istinskog pripadanja u vrijeme sve veće polarizacije, a svojom karakterističnom kombinacijom istraživanja, pripovijedanja i iskrenosti pokreće novu kulturološku raspravu, istodobno jasno ocrtavajući put prema istinskom pripadanju. Suvremeno čovječanstvo proživljava duhovnu krizu nepovezanosti, smatra Brown i upoznaje nas s elementima istinskog pripadanja koji propituju sve u što smo vjerovali o sebi i o drugima. Istinsko pripadanje traži od nas da vjerujemo u sebe i da pripadamo sebi u toj mjeri da možemo osjetiti svetost i kad smo dio nečega i kad ostanemo sami. No u kulturi prožetoj perfekcionizmom i udovoljavanjem drugima, u kojoj je sve manje uljuđenosti, lako je prešutjeti, sakriti se u svoju ideološku utvrdu ili uklopiti se, umjesto da izrazimo ono što uistinu mislimo i osmjelimo se zakoračiti u divljinu nesigurnosti i kritičnosti. Istinsko pripadanje nije nešto o čemu ćemo pregovarati s drugima, nešto uvjetovano; to je svakodnevna praksa koja od nas traži integritet i autentičnost. To je osobna predanost koju nosimo u svom srcu.O autorici: Brené Brown, doktorica znanosti i magistra socijalnog rada, popularna je autorica i profesorica na Koledžu socijalnog rada Sveučilišta u Houstonu. Njezin je revolucionarni rad predstavljen u brojnim američkim i svjetskim medijima, a bila je jedna od najupečatljivijih govornika na TED-ovim konferencijama.

Da li dovoljno dobro poznajete svoju unutrasnju stranu? Da li na Vasu licnost najvise uticu Sunce, Mesec, Zemlja ili Otkrijte svoju unutarnju snagu 99,00 79,20 20% Dnevnik jednog nomada MU - NOVO 99,00 79,20 20% Sandale MU - NOVO 99,00 79,20 20% Nigdje, niotkuda MU 99,00 79,20 20% Tvoj sin Huckleberry Finn MU - NOVO 99,00 79,20 20% Iscijelite se s pomodu boja 99,00 79,20 20% Poziv brezi iz daleka svijeta 69,00 55,20 20% Izvori mudrosti TU 99,00 79,20 20% Anđeli nam kroz svoju energiju i svjetlost pružaju ljubav i zaštitu koja nam je potrebna i njeguju našu dušu kako bi nam dali potrebnu snagu da pronađemo svoju unutarnju moć. Odaberite anđela i pročitajte poruku koju vam je spremio.

Cijena: 99,00 kn Internet cijena: 94,05 kn Uštedjeli ste: 4,95 kn Godina izdanja: 2020. dodaj u košaricu dodaj u listu želja.

POVEZANE KNJIGE