I vi možete imati izvanredan život

I vi možete imati izvanredan život - Hay, Louise L. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hay, Louise L.
DIMENZIJA
9,37 MB
NAZIV DATOTEKE
I vi možete imati izvanredan život.pdf
ISBN
8673763718516

OPIS

I vi možete imati izvanredan životOtvoreni, iskreni i promišljeni razgovori koje su vodile Louise i Cheryl osnažit će vas, otvoriti um i srce te pružiti alate kojima možete stvoriti izvanredan život. U knjizi ćete naći već poznate, ali i mnoge nove afirmacije koje vam mogu pomoći da punim plućima započnete svoj dan, riješite se stresa i nekih zdravstvenih tegoba, lakše funkcionirate na radnom mjestu te razvijete vedriji i zdraviji stav prema sebi i životu! Louise Hay, autorica međunarodnog bestselera »Kako iscijeliti duh i tijelo« i dalje drži tečajeve na kojima poučava duhovnu metafiziku te ukazuje na povezanost uma i tijela. Prodala je više od 50 milijuna knjiga u čitavom svijetu, njezina djela prevedena su na 29 stranih jezika – što je čini jednom od najuspješnijih pisaca današnjice. Louise više od 35 godina pomaže ljudima da otkriju puni potencijal vlastite kreativne moći za osobni razvoj i samoiscjeljivanje. Cheryl Richardson autorica je nekoliko bestselera New York Timesa i već je dugo vremena posvećena pomaganju ljudi diljem svijeta s ciljem poboljšanja kvalitete njihova života. Prevela: Radha Rojc Belčec

U knjizi ćete naći već poznate, ali i mnoge nove afirmacije koje vam mogu pomoći da ... II I vi možete imati izvanredan život (Louise Hay, Cheryl Richardson) ŠALJEM POŠTOM POUZEĆEM (POŠTARINA: +27 KN) Otvoreni, Samopomoć (ponovljeno iz DZ) Meki uvez 144 stranice I vi možete imati izvanredan život Louise Hay. I vi možete imati izvanredan život Dragi čitatelji, poklanjamo vam novi uzbudljivi naslov nakladničke kuće VBZ, urednika Brune Šimleše.

Na primjer, ako vaše dijete u školi dobije loše ocjene, možda mislite da ste loš roditelj. I vi se možete osjećati kraljevski! Replike nakita s britanskog dvora izgledaju jednako dobro kao i originali Ako ste oduvijek maštali o tome kako bi bilo da samo jednom na glavu stavite krunu ili tijaru koju nose princeze, kraljice ili vojvotkinje, sada to i možete. Škorpioni sve gledaju crno-bijelo i samim tim ako ste im nešto rekli u povjerenju možete biti 100% sigurni da će tajnu čuvati bolje nego vi sami. Introspektivni, tihi i tajanstveni Škorpion nikad neće slučajno reći pred drugima vašu tajnu.

POVEZANE KNJIGE