I vi možete imati izvanredan život

I vi možete imati izvanredan život - Hay, Louise L. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hay, Louise L.
DIMENZIJA
4,8 MB
NAZIV DATOTEKE
I vi možete imati izvanredan život.pdf
ISBN
1347267237955

OPIS

I vi možete imati izvanredan životOtvoreni, iskreni i promišljeni razgovori koje su vodile Louise i Cheryl osnažit će vas, otvoriti um i srce te pružiti alate kojima možete stvoriti izvanredan život. U knjizi ćete naći već poznate, ali i mnoge nove afirmacije koje vam mogu pomoći da punim plućima započnete svoj dan, riješite se stresa i nekih zdravstvenih tegoba, lakše funkcionirate na radnom mjestu te razvijete vedriji i zdraviji stav prema sebi i životu! Louise Hay, autorica međunarodnog bestselera »Kako iscijeliti duh i tijelo« i dalje drži tečajeve na kojima poučava duhovnu metafiziku te ukazuje na povezanost uma i tijela. Prodala je više od 50 milijuna knjiga u čitavom svijetu, njezina djela prevedena su na 29 stranih jezika – što je čini jednom od najuspješnijih pisaca današnjice. Louise više od 35 godina pomaže ljudima da otkriju puni potencijal vlastite kreativne moći za osobni razvoj i samoiscjeljivanje. Cheryl Richardson autorica je nekoliko bestselera New York Timesa i već je dugo vremena posvećena pomaganju ljudi diljem svijeta s ciljem poboljšanja kvalitete njihova života. Prevela: Radha Rojc Belčec

Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu I VI MOŽETE IMATI IZVANREDAN ŽIVOT. Knjige, Knjižara, Online knjižara, Ponuda knjiga, Najveći izbor knjiga, Rasprodaja knjiga, Super knjižara, Book shop, Najčitanije knjige I vi možete imati izvanredan život. Autor: Louise Hay, Cheryl Richardson.

Usporedi. Louise Hay, jedna od najuspješnijih spisateljica današnjice, u suradnji sa Cheryl Richardson, predstavlja otvorene, iskrene i promišljene razgovore, kao i već poznate afirmacije koje pomažu da dan započnete punim plućima, da lakše ... I vi možete imati izvanredan život osnažit će vas, otvoriti um i srce te pružiti alate kojima možete stvoriti izvanredan život. Louise Hay: I vi možete imati izvanredan život (AL8) Otvoreni, iskreni i promišljeni razgovori koje su vodile Louise i Cheryl osnažit će vas, otvoriti um i srce te pružiti alate kojima možete stvoriti izvanredan život.

POVEZANE KNJIGE