Gozba vrana MU drugi dio (knjiga četvrta)

Gozba vrana MU drugi dio (knjiga četvrta) - Martin, George R.R. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martin, George R.R.
DIMENZIJA
10,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Gozba vrana MU drugi dio (knjiga četvrta).pdf
ISBN
1174325886608

OPIS

Vrane se goste na žrtvama ratnih zgarišta – i roje na neočekivanim mjestima. Željezno je otočje steklo novoga kralja, čovjeka koji je poslao brata na zadatak koji bi mogao uzdići kuću Greyjoy najviše dosad. Princ Dornea obuzdao je prijetnje strateškom savezu s kućom Lannister, ali i njegove misli skreću prema istoku. A Brienne će u svojoj potrazi naići na neočekivanu pogibelj. Daleko od Kraljeva Grudobrana kuju se urote koje će mu zaprijetiti. U njemu će za to vrijeme nagomilani dugovi krune prisiliti Cersei na nagodbu čije posljedice još ne može sagledati. Gozba vrana donosi priče dijela likova Pjesme Leda i Vatre, uglavnom smještenih na južnom i zapadnom dijelu Zapadnih Zemalja. Algoritam i Jutarnji list, u suradnji s televizijskom mrežom HBO Adria, s ponosom vam predstavljaju drugi dio četvrtog nastavka globalnog književnog fenomena koji je poslužio kao predložak za HBO-ovu omiljenu seriju Igra prijestolja.

Pronaite najbolje cijene uz najvei izbor! Dostavljamo .Spisak Knjiga Kindle - ScribdDownload as TXT, PDF, .. 03 - oluja maceva.prc george r.r..

... Drugi dio Robbinsove trilogije o Hollywoodu (prvi je Lovci u mutnom).

POVEZANE KNJIGE