Srebrna krila MU

Srebrna krila MU - Lackberg, Camilla | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lackberg, Camilla
DIMENZIJA
4,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Srebrna krila MU.pdf
ISBN
7953140484715

OPIS

Roman „Srebrna krila“ švedske spisateljice Camille Läckberg dugo je iščekivan nastavak njezine uspješnice „Zlatni kavez“ – uzbudljive osvetničke drame o izdaji, ispravljanju nepravde i ženskom sestrinstvu – u kojemu je glavni lik snažna žena, nezaboravna Faye. Roman „Zlatni kavez“ postigao je velik međunarodni uspjeh i bio je najprodavanija knjiga u Švedskoj u 2019. Faye je upravo započela novi život u inozemstvu, a njezina tvrtka Revenge niže velike uspjehe. I baš kad je pomislila da su svi problemi iza nje i da napokon može okrenuti novo poglavlje u svom životu, njezina egzistencija biva ponovno ugrožena. Neposredno prije početka planiranog širenja Revengea u Sjedinjene Države, nad tvrtkom se iznenada nadvije ozbiljna prijetnja, zbog čega se Faye mora vratiti u Stockholm. Faye uz pomoć pomno odabranog tima sposobnih i pouzdanih žena kreće u borbu da spasi ono što je njezino – ali i sebe i svoje bližnje.

Jasan i egzaktan rukopis dozvoljavao mu je da se okuša na raznim stranama, ali mu je samostalna karijera predanog pjesmopisca, pa i glumca ... Legendarni kantautor Đorđe Balašević umro je u petak u 68. godini, javili su beogradski mediji.

Naime, Vladina, radišnost i kreativnost nije mu dopustila da pronađe vremena kako bi napisao biografiju na uobičajeni način kroz ... Sredinom sedamdesetih godina počinje pisati stihove, a 1979. započinje suradnju s Đorđem Novkovićem koji mu povjerava pisanje pjesama za prvi album tada još uvijek nepoznate grupe Srebrna krila, a koja se na kraju prodala u nakladi od pola milijuna primjeraka.

POVEZANE KNJIGE