Seks i mozak

Seks i mozak - Amen, Daniel G. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Amen, Daniel G.
DIMENZIJA
10,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Seks i mozak.pdf
ISBN
2442197848419

OPIS

Koji je najvažniji spolni organ u ljudskom tijelu? Mozak. Zdrav mozak povećava vaše izglede za intimnošću i sjajnim seksom. Autor knjige Kako radi vaš mozak i Od dobroga – sjajan mozak nudi vam, uz pomoć suvremene znanosti o mozgu, zabavan vodič sa savjetima kako osigurati seks koji će vas u većoj mjeri ispuniti i zadovoljiti, koji će unaprijediti vaš ljubavni život. S najnovijim dostupnim informacijama, dr. Daniel G. Amen razotkriva sve što valja znati o zaljubljenom mozgu i požudi te odgovara na najčešća pitanja o seksu koja, među ostalim, uključuju i ova: – Zašto je seks toliko važan za zdravlje? – Zašto se muškarci teško obvezuju? – Zašto su prekidi tako bolni? – Zašto je ženama dodir važniji nego muškarcima? – Zašto miris u tolikoj mjeri utječe na privlačnost? – Zašto je masaža stopala najbrži put do orgazma? – Koji su najsnažniji i najmoćniji afrodizijaci? – Kako mozak može pomoći da se spriječi oboljenje srca, poboljša pamćenje, spriječi karcinom i ojača imunološki sustav? – Kako žene i muškarci mogu uspješno prevladati razlike između muškog i ženskog mozga? Daniel G. Amen je psihijatar, klinički neuroznanstvenik, specijalist za snimanje mozga, autor bestselera i medicinski direktor klinika Amen (Amen Clinics) u Kaliforniji, Washingtonu i Virginiji. Dobitnik je nagrada Američkog psihijatrijskog udruženja, Američke vojske i Instituta za psihoanalizu u Baltimoru za pisanje i istraživanje. Autor je brojnih stručnih i popularnih članaka, dvadeset dvije knjige te niza audio i video programa.

Seks vas čini pospanima Mozak. Zdrav mozak povećava vaše izglede za intimnošću i sjajnim seksom.

ožujka održava se Tjedan mozga (Brain Awareness Week), ali zbog trenutne epidemiološke situacije Hrvatsko društvo za neuroznanost i Hrvatski institut za istraživanje mozga otkazali su sva događanja. Tjedan mozga prilika je da se javnosti predstave postignuća u dijagnosticiranju, liječenju i prevenciji bolesti kao što su Alzheimerova, Parkinsonov bolest, moždani udar ... Zdrav mozak povećava vaše izglede za intimnošću i sjajnim seksom.

POVEZANE KNJIGE