Paket

Paket - Fitzek, Sebastian | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fitzek, Sebastian
DIMENZIJA
6,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Paket.pdf
ISBN
8339453380415

OPIS

Najpoznatiji njemački autor trilera s više od 12 milijuna prodanih knjiga diljem svijeta Mlada psihijatrica Emma Stein biva silovana u berlinskom hotelu u kojemu je trebala prespavati nakon stručnog simpozija, na kojemu je održala vrlo dojmljivo izlaganje, ali za dio sudionika i sporno. Svi tragovi i način izvršenja zločina upućuju na to da je Emma jedna od žrtava psihopata kojemu su mediji nadjenuli nadimak „Frizer“, jer svim svojim žrtvama redovito odreže kosu prije nego što ih ubije. No Emma je jedina žrtva koja je pritom ostala živa, zbog čega sada živi u paranoičnom strahu da bi je Frizer mogao svakog časa ponovno zaskočiti kako bi dovršio svoj jezovit čin. Opsjednuta mišlju da bi svaki nepoznati muškarac mogao biti upravo on, Emma više ne izlazi iz malene kuće u mirnom i pomalo rustikalnom predgrađu Berlina, gdje živi sa svojim suprugom Philippom, ambicioznim policijskim istražiteljem, koji se, slijedom okolnosti, i privatno počinje baviti Emminim slučajem. Njihova kuća jedino je mjesto gdje se Emma donekle osjeća sigurno, sve dok joj jednoga jutra na vrata ne pozvoni poštar, koji je zamoli da preuzme paket za nepoznatu osobu iz susjedstva… Još jedno suptilno i napeto remek-djelo Sebastiana Fitzeka, koje opravdava njegov status neprikosnovenoga njemačkog majstora psihološkog trilera.

Paket enables precise and predictable control over your dependencies. With Paket, you can reference: NuGet packages.

Get started by learning how to use Paket and take a look at the FAQ to learn more about it. Uz paket.hr gotovo cijeli proces dostave je digitaliziran. Aplikacija Vam dopušta online organizaciju procesa - samo je paket »izvanmrežan« u čitavom procesu.

POVEZANE KNJIGE