Sraz kraljeva prvi dio (knjiga druga)

Sraz kraljeva prvi dio (knjiga druga) - Martin, George R.R. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martin, George R.R.
DIMENZIJA
11,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Sraz kraljeva prvi dio (knjiga druga).pdf
ISBN
2493187369897

OPIS

Kao novi Namjesnik, Tyrion Lannister nastoji obuzdati najgore ekscese novoga mladog kralja, Joffreyja Baratheona. Ali nisu svi u Sedam Kraljevina spremni prihvatiti Joffreyja za vladara. Njegov stariji stric Stannis, uvjeren da Joffrey nema pravo na Željezno prijestolje, proglašava se kraljem. Isto čini i njegov mlađi stric Renly, uvjeren da je upravo on najprimjereniji kralj. Na Željeznom otočju kraljem se proziva Balon Greyjoy, jedva dočekavši priliku za povrat davnašnje neovisnosti. A Robb, nasljednik kuće Stark, preuzima drevni naslov Kralja na Sjeveru. Počinje sraz koji će duboko i korjenito potresti sve Zapadne Zemlje. Algoritam i Jutarnji list, u suradnji s televizijskom mrežom HBO Adria, s ponosom vam predstavljaju prvi dio drugog nastavka književnog serijala Pjesma Leda i Vatre, globalnog fenomena koji je poslužio kao predložak za HBO-ovu omiljenu seriju Igra prijestolja.

a Jon će krenuti na svoj prvi pohod s onu stranu Zida. Za to vrijeme njihovi ... Sraz kraljeva priča je o previranjima, ratu, sukobima i tragediji, ali prije svega, priča je to o ljudima.

Oluja mačeva, prvi dio (knjiga treća) 6. Oluja mačeva, drugi dio (knjiga treća) 7.

POVEZANE KNJIGE