Zašto muškarci vole gadure

Zašto muškarci vole gadure - Argov, Sherry | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Argov, Sherry
DIMENZIJA
8,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto muškarci vole gadure.pdf
ISBN
4445867147476

OPIS

Vodič koji će naučiti žene kako u odnosu zadržati svoj stav. Od otirača do djevojke iz snova dijele vas samo sto pravila privlačnosti iz ove knjige.Uspjeh u ljubavi postiže se stavom. Zašto muškarci vole gadure duhoviti je vodič o odnosima, namijenjen previše dobrim ženama. S osnovnom porukom da se uspjeh u ljubavi ne postiže izgledom nego stavom (iako nas mediji žele uvjeriti u suprotno), autorica podučava žene kako taj stav imati odnosno zadržati. Da bismo imali imalo samopoštovanja, kaže, prijeko je potrebno malo nepoštovanja – prema onome što drugi misle. Gadura je snažna žena koja iz svoje sposobnosti neovisnog razmišljanja, osobito u svijetu koji još uvijek prisiljava žene na samoodricanje, crpi golemu snagu. Takva žena ne živi prema tuđim, nego samo prema vlastitim mjerilima. To je žena koja igra prema vlastitim pravilima, koja ima osjećaj samopouzdanja, slobode i snage. Gadure koje muškarci vole imaju stav baš me briga i posjeduju oštrinu. To je, nimalo slučajno, ona ista oštrina koja privlači muškarce, koji – kad opisuju ženu koja se ne pokušava pod svaku cijenu domoći muškarca – redovito govore o mentalnom izazovu. Riječ gadura ima isto značenje kao i njihovo načelo mentalnog izazova. A ta im je značajka nadasve privlačna. Prevela: Radha Rojc Belčec

Da bismo imali imalo samopoštovanja, kaže, prijeko je potrebno ... Jači spol potajno poštuje žene koje su jake, samouvjerene i slijede vlastite snove bez obzira na status veze. Oni ne žele očajne žene, tvrdi knjževnica Sherry Argov Zašto muškarci vole kučke je ljubavni vodič namenjen ženama koje su „previše fine".

To je, nimalo slučajno, ona ista oštrina koja privlači muškarce, koji kad opisuju ženu koja se ne pokušava pod svaku cijenu domoći muškarca - redovito govore o »mentalnom izazovu«. Riječ gadura ima isto značenje kao i njihovo načelo mentalnog izazova. Šeri Argov - Zašto muškarci vole kučke.

POVEZANE KNJIGE