Kako prevladati zabrinutost i stres

Kako prevladati zabrinutost i stres - Carnegie, Dale | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carnegie, Dale
DIMENZIJA
11,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako prevladati zabrinutost i stres.pdf
ISBN
2569940573021

OPIS

Kako prevladati zabrinutost i stres Na poslu i u privatnom životuPrekomjerne brige i kontinuirani stres mogu nas neprimjetno obuzeti i zavladati našim životima, pretvarajući ih tako u noćnu moru iz koje se teško budimo. Oduzimaju nam energiju, kvare entuzijazam te nas dovode do fizičkog i mentalnoga sloma, a često su i uzročnici mnogih bolesti poput astme, alergija, srčanih tegoba i visokoga tlaka. Zabrinuti um zbunjen je i podijeljen. U takvome stanju donosimo loše odluke, nedovoljno dobro procjenjujemo i teško se nosimo sa zahtjevima i izazovima koje svakodnevni život pred nas postavlja. Knjiga Dalea Carnegieja Kako prevladati zabrinutost i stres sadrži brojne tehnike kojima se možemo riješiti briga te istrenirati naš um tako da radi za nas. Ona nam pomaže konstruktivno organizirati misli, stvoriti harmoniju u privatnom i poslovnom okružju te unijeti više mira, ljepote, ljubavi i razumijevanja u svakodnevicu. Otkriva nam i tajne pretvaranja vlastite misaone tame u svjetlo samospoznaje te ističe važnost njegovanja unutarnje vjere za buđenje istinske snage duše – one koja će nam, u konačnici, pomoći da se oslobodimo svih negativnih osjećaja koje zabrinutost i stres mogu prouzročiti. Dale Carnegie američki je predavač, autor i utemeljitelj brojnih tečajeva iz područja samoaktualizacije, govorništva, usvajanja interpersonalnih vještina i prodaje. Napisao je nekoliko knjiga koje su u vrijeme objavljivanja bile bestseleri, a njegova knjiga How to Win Friends and Influence People proglašena je 2002. godine najboljom poslovnom knjigom dvadesetog stoljeća.

travanj 2012. 153 stranica Meki uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Ti stresovi nemaju velik negativni utjecaj, na neki su način i dobrodošli jer se na njima učimo kako prevladati stresne situacije.

Redovna cijena: 110,00 kn: Što dulje boravite u stanju straha, to je veći problem izaći. Prvi i najbitniji korak je racionalizacija situacije koja užasava, a onda počinju odlučna akcija i suočavanje Svrha je straha da nas zaštiti u situacijama koje su opasne za život, pa je tako normalno da potrčimo na pješačkom ... Knjiga "Kako prevladati zabrinutost i stres" sadrži brojne tehnike kojima se možemo riješiti briga te istrenirati naš um tako da radi za nas.

POVEZANE KNJIGE