Hodočašće

Hodočašće - Coelho, Paulo | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coelho, Paulo
DIMENZIJA
9,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Hodočašće.pdf
ISBN
1081875754488

OPIS

Zadivljujuća priča Paula Coelha o duhovnoj potrazi tijekom hodočašća srednjovjekovnim Čudesnim Putem za Santiago, priča puna pustolovina, no istodobno i fascinantna parabola o potrebni pronalaženja vlastitog životnog puta. Ovo je hodočašće za Paula bilo istinsko iskustvo inicijacije i zauvijek ga je promijenilo. Poučilo ga je da se priroda istine može pojmiti kroz jednostavnost življenja; shvatio je da se »čudesno« može pronaći u najjednostavnijim stvarima. Hodočašće zauzima vrlo bitno mjesto u Coelhovom spisateljskom radu, i to ne samo zato što je to prvi od njegovih velikih romana, nakon kojega slijedi Alkemičar, već i zbog sveukupnog načina na koji je u njemu izražena humanost Paulove filozofije i dubina njegova duhovne potrage.

Nikole Vranješa može itekako dobro pomoći čovjeku hodočasniku da se što bolje pripremi za odlučeno određeno hodočašće, da hodočašće doživi u svoj svojoj punini i bitnim dimenzijama te da se nakon hodočašća vrati u vlastitu vjersku i općeljudsku svakodnevicu, obogaćujući je plodovima hodočašća. Hodočašće sv. Antunu Padovanskom.

subotom: 11 i 18h. svetkovinom i nedjeljom 7.30, 9, 10, 11 i 16h (od Uskrsa do Svih svetih u 18h) Hodočašće u Svetu Zemlju - Polazak avionom iz Zagreba - Trajanje hodočašća u Svetoj Zemlji je 8 dana. Hodočašće u Svetu Zemlju.

POVEZANE KNJIGE