Vjeruj životu

Vjeruj životu - Hay, Louise | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hay, Louise
DIMENZIJA
8,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Vjeruj životu.pdf
ISBN
4577786071798

OPIS

Život je uistinu vrlo jednostavan: ono što dajemo, to nam se i vraća, a svaki trenutak života novi je početak. Život me voli bila je Louiseina tipična afirmacija. To je misao njezina srca koja najbolje predstavlja njezin život i rad. Na potpisivanjima svojih knjiga, gdje bi stotine ljudi stajale u redovima, Louise bi svaku knjigu marljivo potpisivala riječima Život te voli. Pisma, poruke, telefonske razgovore i razgovore preko Skypea uvijek je završavala riječima Život te voli. Uvijek je to bio Život s velikim Ž, kao aluzija na Beskonačnu Inteligenciju koja djeluje u svemu. No Život me voli nije bila samo afirmacija. Tu je riječ o filozofiji temeljnog povjerenja koje nas potiče da povjerujemo kako Život, s velikim Ž, za nas želi samo naše najveće dobro i da što više volimo Život, to Život može više voljeti nas. Prvi korak na tom putu povjerenja jest spremnost da prihvatimo ljubav. Kad sebe više volimo, tada možemo istinski više voljeti i drugoga. Tako postajemo prisutnost ljubavi u svijetu – netko tko svim srcem tvrdi Ja volim Život i Život voli mene. Vjerujem da će mi život donijeti sve što mi je potrebno.

Pregledavanje društvenih mreža ti neće pomoći da se osjećaš bolje jer ćeš misliti kako su svi bolji od tebe. Za sve u životu postoji dublji smisao koji je nama najčešće neshvatljiv, al samo pouzdanjem u Njegovu providnost, možemo napraviti iskorak. I onda spoznaš.

Vjeruj da si u životu na pravom mjestu i u pravom vremenu i da imaš sve što trebaš. Ne uspoređuj se s drugima, svatko je drugačiji i svatko ima drugi put.

POVEZANE KNJIGE