Vatreni u Rusiji

Vatreni u Rusiji - Pezelj, Ivica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pezelj, Ivica
DIMENZIJA
8,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Vatreni u Rusiji.pdf
ISBN
4996502036928

OPIS

V.B.Z. PREDSTAVLJA KNJIGU O POTHVATU HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE NA SVJETSKOM PRVENSTVU U RUSIJI Vatreni u Rusiji od nacionalne traume do miljenika svijetaAutor knjige Vatreni u Rusiji Ivica Pezelj, dugogodišnji sportski zaljubljenik i novinar, ne staje samo na nogometnim statistikama, činjenicama, zapletima, raspletima i njima uzrokovanim emocijama. On se izdiže iznad forme prigodnog spomenara i kritički prati gotovo tridesetogodišnju priču o usponima i padovima nacionalne vrste pitajući se kakve to pouke i vrijednosti iz Rusije treba izvući da bi nogomet u kockicama i nakon Mundijala 2018. ostao ne samo sportski brend nego i neupitni dio nacionalnog identiteta. U tom su smislu Vatreni u Rusiji neka vrsta priručnika za navijače, igrače, funkcionare i sve kojima su kockasti u srcima. Priručnik i podsjetnik za uspjeh na nekom budućem Mundijalu. Knjiga sadrži brojne dosad neobjavljene fotografije najzanimljivijih trenutaka s utakmica i dočeka u Hrvatskoj.

Gužva je bila toliko velika, ... Povijesni put Hrvatske nogometne reprezentacije do finala SP 2018 u Rusiji, Zlatko Dalić, Luka Modrić i ekipaVizualni sadržaj: All Rights Reserved FIFA Netko se lažno predstavlja kao Vatreni i 'dijeli novac', Lovren bjesni: 'Prevaranti, doći ću do vas!' 'Pazite se, dragi ljudi, poručio je osvajač srebrne medalje s Hrvatskom na SP-u u Rusiji. Piše: Sportske novosti Objavljeno: 02.

Dodajmo kako je Njemačka na SP-u u Brazilu za prvo mjesto zaradila 35 milijuna dolara, dok će pobjednik World Cupa u Rusiji dobiti tri milijuna više. NAGRADE ZA SP 2018. Tako BBC piše da dramatični pogodak Hrvatske u sudačkoj nadoknadi Engleskoj daje nadu da može osvojiti prvo mjesto, a Daily Mail navodi da je iz hrvatskih redova stiglo obećanje o nastupu na razini onima koje su "Vatreni" pružili u Rusiji i da nisu razočarali. Analiza Dražena Lalića Mogu li vatreni na Mundijalu u Rusiji pobijediti i hrvatsku stvarnost Diljem planeta, a posebno intenzivno u Rusiji i 31 državi s reprezentacijama koje su izborile nastup na finalnom turniru, u prvom dijelu godine odvijale su se raznovrsne pripreme za tu megamanifestaciju Hrvatska nogometna reprezentacija izborila je nastup na Svjetskom prvenstvu koje će se igrati u Rusiji od 14.

POVEZANE KNJIGE