Kako postati uspješan lider

Kako postati uspješan lider - Carnegie, Dale | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carnegie, Dale
DIMENZIJA
3,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako postati uspješan lider.pdf
ISBN
4442668746150

OPIS

Otkrijte tajne uspješnih poslovnih ljudiKoje su osobine uspješnog lidera? Kako zaposliti najbolje ljude? Kako motivirati svoje zaposlenike? U ovoj knjizi preispitujemo naučeno o liderima, njihovim vještinama i ulozi u suvremenom svijetu. Jesu li uspješni menadžeri više posvećeni ispunjavanju zacrtanih ciljeva ili vođenju ljudi koje nadziru? Kako možemo prepoznati i iskoristiti prednosti našeg stila vođenja da bismo bili najbolji što mo­­­žemo biti i postigli najbolje rezultate za nas i našu tvrtku? Učinkoviti menadžeri znaju kako za postizanje poslovnih ciljeva moraju biti istinski lideri koji vode, motiviraju, obučavaju i brinu o svojim suradnicima. Svi koji teže uspjehu u poslu trebali bi se koncentrirati na uspostavu ravnoteže u raspodjeli vještina među vodstvom i menadžmentom. Način na koji vidimo druge i naše pretpostavke o drugim ljudi­­ma i svijetu oko nas oblikuju našu stvarnost i okruženje u kojemu radimo. Dale Carnegie (1888. – 1955.) bio je jedan od najprodavanijih pisaca dvadesetog stoljeća i pionir onoga što danas nazivamo pokretom ljudskih potencijala. Njegova učenja i knjige pomogli su ljudima širom svijeta u nastojanju da postanu samopouzdani, utjecajni i uspješni pojedinci, kako u poslovnom svijetu tako i u privatnom životu. Prevodtelj: Jasna Grubješić

Cijena: 99,00 kn: Dodaj u košaricu . Otkrijte tajne uspješnih poslovnih ljudi: Koje su osobine uspješnog lidera? Kako zaposliti najbolje ljude? Kako motivirati svoje zaposlenike? U ovoj knjizi preispitujemo naučeno o liderima, njihovim vještinama i ulozi u suvremenom svijetu.

možete online naručiti putem Knjižare Ljevak [email protected] +385 (0)1 4883 544 Kako postati uspješan lider Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE