A sad…radost i veselje

A sad…radost i veselje - Krizmanić, Mirjana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krizmanić, Mirjana
DIMENZIJA
11,96 MB
NAZIV DATOTEKE
A sad…radost i veselje.pdf
ISBN
7409772563695

OPIS

Kako sami možemo održati i povećati svoje zadovoljstvo životom.

To su ljudi koji zapravo ne znaju biti sretni, koji se ne mogu iznova veseliti istim ljudima ili situacijama, stvarima ili pojavama, koji ne mogu biti smireni ni kad je sve u njihovom životu u ... Naša ugledna psihologinja Mirjana Krizmanić svoju je novou knjigu, priručnik "A sad...Radost i veselje - Kako sami možemo održati i povećati svoje zadovoljstvo životom" namijenila ljudima koji se ne snalaze ni u dobrim vremenima, kad im sve polazi za rukom i kad im se uspjeh smiješi u svemu što čine. Kako sami možemo biti zadovoljni sa životom. Kako sami možemo održati i povećati svoje zadovoljstvo životom Naša ugledna psihologinja Mirjana Krizmanić ovaj je priručnik namijenila ljudima koji se ne snalaze ni u dobrim vremenima, kad im sve polazi za rukom i kad im se uspjeh smiješi u svemu što čine. Find books like A sad...radost i veselje! from the world's largest community of readers.

RADOST I VESELJE. Kako sami možemo održati i povećati svoje zadovoljstvo životom? Naša ugledna psihologinja Mirjana Krizmanić ovaj je priručnik namijenila ljudima koji se ne snalaze ni u dobrim vremenima, kad im sve polazi za rukom i kad im se uspjeh smiješi u svemu što čine. Kako sami možemo održati i povećati svoje zadovoljstvo životom? Naša ugledna psihologinja Mirjana Krizmanić ovaj je priručnik namijenila ljudima koji se ne snalaze ni u dobrim vremenima, kad im sve polazi za rukom i kad im se uspjeh smiješi u svemu što Knjiga A sad… radost i veselje! njihovo je rame za plakanje, priručnik koji će im uvijek biti pri ruci kako bi iz njega nešto saznali, naučili i pomogli sami sebi i postali zadovoljniji i sretniji ljudi.

POVEZANE KNJIGE