Proročanstvo Romanovima

Proročanstvo Romanovima - Berry, Steve | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Berry, Steve
DIMENZIJA
12,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Proročanstvo Romanovima.pdf
ISBN
2309065755657

OPIS

Steve Berry jedan je od najtiražnijih suvremenih autora trilera čija su djela objavljena u više od četrdeset zemalja, na četrdeset i jednom svjetskom jeziku, te mjesecima ne silaze s top-lista bestselera širom svijeta. Njegov drugi roman, Proročanstvo Romanovima, u napetu i dinamičnu cjelinu objedinjuje sve bitne komponente Berryjeva prepoznatljivog stila – uzbudljivu priču garniranu prijetećom i sasvim realističnom teorijom zavjere, ispreplitanje povijesti i sadašnjosti, prepoznatljivu ali i sasvim neočekivanu, od očiju javnosti skrivenu povijesnu i političku pozadinu. Ovaj se djelomično kostimirani triler odvija u suvremenoj Rusiji, ali je uokviren događajima iz razdoblja njezine najživlje prošlosti – pada carske obitelji i Oktobarske revolucije. Američki odvjetnik Miles Lord nađe se u Moskvi po sasvim nesvakidašnjem zadatku – on radi za Carsku komisiju – odbor koji ima zadaću da, ni manje ni više, izabere novoga cara svih Rusa. Postavlja se, naravno, pitanje tko će zasjesti na prijestolje tog moćnog imperija. Nakon pokolja u Ekaterinburgu, prema povijesnim podacima, nitko od carske obitelji nije preživio boljševičku odmazdu. Međutim, predaja i proročanstva tada iznimno utjecajnog stareca Raspućina govore sasvim suprotno… Triler koji se čita u jednom dahu i tjera vas da se zapitate: je li prošlost zaista ono što je prošlo ili nešto što uvijek prijeti svojim povratkom?

Akcijska ponuda (328) Alternativne knjige (914) PROROČANSTVO ROMANOVIMA - Steve Berry, Kakanj, 8 KM, 1. Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da je predmet ove prodaje original.

Za vreme ove dinastije bio je zabranjeno govoriti o Kremanskim proročanstvima. Svako ko bi ga spomenuo završio bi u zatvoru.

POVEZANE KNJIGE