Sve što sam ikada učinila,a uspjelo je!

Sve što sam ikada učinila,a uspjelo je! - Garner, Lesley | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Garner, Lesley
DIMENZIJA
12,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što sam ikada učinila,a uspjelo je!.pdf
ISBN
9039167366765

OPIS

Knjiga za duhovnu i emocionalnu prvu pomoć. Ova je knjiga izvedena iz moje osobne knjige rješenja, koju sam samoj sebi napisala nakon trideset godina traženja sreće. Napisala sam je zato jer smatram da zapravo znam što mi je činiti, a kad me život ponovno obori, ne sjećam se što je djelovalo. Svoje sam iskustvo odlučila pretočiti na papir kako bih mu se, kao prijatelju, mogla obratiti za pomoć kad zagusti. Ta je knjiga moj pribor za duhovnu i emocionalnu prvu pomoć. U njoj su rješenja koja su djelovala u tami i ona koja su djelovala na svjetlosti dana. Sadrži i tehnike koje će vam pomoći planirati vlastito životno putovanje i tehnike koje će vam, kad se izgubite, osvijetliti sljedeći korak puta. U teškim trenucima pružaju utjehu, ali i potiču živjeti dubljim, bogatijim životom. Meni su pomogle – neka pomognu i vama.

Da, ja sam optimista. U samo nekoliko godina Amini Muaddi uspjelo je ono što pojedinim dizajnerskim imenima desetljećima ne uspijeva.Njezine kristalne sandale postale su omiljeni odabir it djevojaka današnjice, linija obuće kojom je debitirala na modnoj sceni uspjela se rasprodati u samo jednom danu, a popularna stranica Footwear News proglasila ju je dizajnericom 2019. godine. Kad su došli policajci, ustao je i lupio ju je.

Velika je prašina bila, nisam ni vidjela što je sve palo. Nisam mogla nikuda.

POVEZANE KNJIGE