Hrabrost – Iz dana u dan kroz 2016.

Hrabrost – Iz dana u dan kroz 2016. - Coelho, Paulo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coelho, Paulo
DIMENZIJA
6,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrabrost – Iz dana u dan kroz 2016..pdf
ISBN
1042966573480

OPIS

Hrabrost – iz dana u dan kroz 2016. luksuzno je izdanje rokovnika s citatima iz djela Paula Coelha i prekrasnim ilustracijama kolumbijske umjetnice Cataline Estrade. Planer sadrži stranice za osobne podatke, kalendar za 2016. i 2017. godinu, godišnji planer po mjesecima, citate iz najpoznatijih romana Paula Coelha od Alkemičara do Zahira te stranice za osobne bilješke. Putujte iz dana u dan uz najljepše citate jednog od najutjecajnijih pisaca ovoga stoljeća. “Mora nam biti jasno da samo Istinska Ljubav može privući bilo koju drugu ljubav ovog svijeta. Kad dajemo sve, nemamo više što izgubiti. Tada nestaje strah, ljubomora, dosada i jednoličnost, a ostaje samo svjetlo praznine koja nas ne plaši, već nas približava jedne k drugima. Svjetlo koje se uvijek mijenja, i to ga čini lijepim, punim iznenađenja – ne uvijek onih koja očekujemo, nego onih s kojima možemo živjeti.” Preljub

Već od osam ujutro Mesec prelazi u znak Ovna, što će potpuno promeniti atmosferu i uneti veliku dinamiku. Događaji će tražiti od vas da se pokrenete i aktivirate.

ožujka kao praznik "koji diskriminira Srbe" no sud je takav zahtjev odbacio kao neutemeljen. Ja sam 2000. došao u reprezentaciju, a otišao 2016.

POVEZANE KNJIGE