Priče za laku noć za mlade buntovnice 2

Priče za laku noć za mlade buntovnice 2 - Cavallo, Francesca | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cavallo, Francesca
DIMENZIJA
6,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče za laku noć za mlade buntovnice 2.pdf
ISBN
6841375117137

OPIS

Nastavak senzacionalnog bestselera New York Timesa koji nadahnjuje djevojčice u cijelome svijetu da sanjaju veće snove, postave si više ciljeve i još hrabrije se za njih bore. Priče za laku noć za mlade buntovnice 2 potpuno je nova zbirka priča za laku noć, napisanih u stilu bajki, o 100 iznimnih žena –od Nefertiti do Beyoncé, Rosalind Franklin i J. K. Rowling – koje su svojim životima, sudbinama i postignućima promijenile tijek povijesti i nadahnule svijet. One su kraljice i aktivistkinje, balerine i odvjetnice, gusarice i računalne znanstvenice, astronautkinje i izumiteljice… iz svih krajeva svijeta i profesija. Svakoj je posvećena cijela stranica i portret koji savršeno odražava duh prikazane junakinje. Život mnogih od njih nije bio bajka, ali su svojom predanošću i hrabrošću savladale sve izazove i pokazale da ne postoje snovi koji se ne mogu ostvariti. I ovu je knjigu ilustriralo pedesetak umjetnica iz svih krajeva svijeta. Namjera ove posve originalne zbirke priča za laku noć je da nadahne djevojčice, ali i dječake (kao i njihove majke, tete, rođakinje) da sanjaju velike snove, potakne im samopouzdanje te im ulije snagu da razviju svoje osobne talente i tako oblikuju svijet u kojem žive. OSVRTI: „Ova sjajna knjiga pokazuje djevojčicama da mogu biti što god požele.“ – Melinda Gates „Obavezno štivo za djevojčice, ali i dječake. Djeca koja ovu knjigu čitaju prije spavanja zacijelo će sanjati velike i poticajne snove.“ – Fiona Noble, The Guardian „Knjiga koja ne odgaja princeze, već buntovnice.“ – Georgina Rannard, BBC News O AUTORICAMA: Francesca Cavallo i Elena Favilli autorice su bestselera New York Timesa, knjige koja je prevedena na više od četrdeset jezika. Odrasle su u Italiji i osnivačice su medijske tvrtke Timbuktu. Elena i Francesca su 2013. godine izabrane među Top 10 talijanskih inovatora.

Đuboks 'Priče za laku noć za mlade buntovnice' jedna je od najposebnijih knjiga koje sam dobila u ruke posljednjih godina. 14:00 05.11.2017 Vijesti.

Rowling - koje su svojim životima, sudbinama i postignućima promijenile tijek povijesti i nadahnule svijet. Priče za laku noć za mlade buntovnice 2 potpuno je nova zbirka priča za laku noć, napisanih u stilu bajki, o 100 iznimnih žena -od Nefertiti do Beyoncé, Rosalind Franklin i J. K.

POVEZANE KNJIGE