Otrovne prijateljice

Otrovne prijateljice - Shapiro Barash, Susan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shapiro Barash, Susan
DIMENZIJA
11,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Otrovne prijateljice.pdf
ISBN
9197007088442

OPIS

Originalna knjiga za djevojke i žene koja otkriva tko su vam iskrene prijateljice, one za koje se vrijedi boriti i zadržati ih, ali i tko su one od kojih se valja oprostiti. Prekid s prijateljicom katkad je teže preboljeti od kraja romantične veze ili razvoda.Prijateljice biramo same, kao što same odlučujemo s kim ćemo dijeliti tajne, kome ćemo se povjeravati, s kim se smijati, a s kim katkad i zaplakati. Žena uvijek može računati na svoje prijateljice, zar ne? No što se događa kad su ženska prijateljstva bolna, škodljiva, pa čak i otrovna? Susan Shapiro Barash u Otrovnim prijateljicama istražuje različite tipove prijateljica te opisuje kako i zašto zaglavimo s prijateljicama najgore vrste i kako se možemo „izvući“ iz takvih zamršenih odnosa. Na potpuno nov i zabavan način Shapiro Barash razmatra veze (i okove) ženskih prijateljstava i zakoračivši u to još nedovoljno istraženo područje nastoji nam pomoći da prepoznamo i naučimo cijeniti prijateljice koje nam uistinu žele dobro – iskrene prijateljice za cijeli život!

... Otrovne prijateljice PIŠE Š.I. 24.08.2019, 12:36h Među četiri knjige koje sam donijela kući iz gradske knjižnice, jedna je baš stršala, kao antena nad krovovima loveći čitatelje, ne toliko ljepotom naslovnice koliko samim naslovom - ''Otrovne prijateljice'' S.

Barash. Naručite u VBZ online bookstore-u poznati naslov "Otrovne prijateljice" autora "Shapiro Barash, Susan". Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Dostavljamo širom svijeta! Originalna knjiga američke autorice Susan Shapiro Barash "Otrovne prijateljice" istražuje različite tipove ženskih prijateljstava.

POVEZANE KNJIGE