Kako biti sama

Kako biti sama - Tuccillo, Liz | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tuccillo, Liz
DIMENZIJA
7,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako biti sama.pdf
ISBN
7212395838256

OPIS

Nova knjiga koautorice bestselera „Njemu baš i nije stalo“ i scenaristice serije„Seks i grad“To je najneugodnije pitanje koje ti postavljaju, a oni si ne mogu pomoći i prestati s tim. Postavljat će ti ga na obiteljskim okupljanjima, osobito vjenčanjima. Muškarci će vam ga postavljati na prvim izlascima. Sama ćeš ga sebi postavljati prečesto. To pitanje nema pravi odgovor i nikome neće pomoći da se osjeća bolje. Ali jednom kad vam ga prestanu postavljati, osjećat ćete se još gore. A opet, ne mogu si pomoći,a da ne pitam. Zašto si sama? Činiš mi se kao toliko draga osoba. I tako si zgodna. Jednostavno to ne razumijem. Julie Jenson ima trideset osam godina, urednica je izdavačkoj kući u New Yorku i solo cura. Kada njezinu prijateljicu Georgiju suprug ostavi zbog mlade brazilske plesačice, one odluče krenuti u život i zabavljati se. Pridružuju im se Julieine prijateljice solerice: vrhunski chef Serena, odvjetnica Alice i pomalo depresivna Ruby. Nakon jednog katastrofalno lošeg izlaska, Julie shvaća da joj dosta svih razočaranja i poniženja samačkog života, napušta na neko vrijeme posao, uspijeva dobiti skroman ugovor za pisanje knjige i kreće u potraguza odgovorom kako se sa samoćom nose žene diljem svijeta. Od Pariza, Rima, Brazila, Sydneyja preko Balija, Pekinga i Mumbaija, sve do Reykjavika, Julie otkriva nevjerojatne kulturološke razlike u poimanju partnerstva, seksa, ljubavi i braka u svijetu i pritom se ludo zaljubi. Istodobno, njezine prijateljice u SAD-u bore se sproblemima solo života: upoznavanjem na internetu, samohranim majčinstvom, onim vječnim pitanjem – sviđam li mu se. Liz Tuccilo,autorica knjige koju nazivaju Biblijom za žene „Njemu baš i nije stalo“,u romanu „Kako biti sama“ iznova je oduševila svoje čitateljstvo napisavši novo poglavlje u velikoj priči nedohvatljivih muško-ženskih odnosa. Iako je riječ o fikciji, Tuccillo ništa nije prepustila slučaju – kako bi njezino pripovijedanje bilo što realističnije odvažila se na put oko svijeta te posjetila sve gradove spomenute u romanu. Ali nije zanemarila ono što ju je i učinilo svjetski slavnom, „Kako biti sama“ odiše duhovitim scenama i situacijama koje su obilježile sad već kultnu seriju „Seksi grad“, a za koju je scenaristica bila upravo Tuccillo. Zaigran, promišljen i dobro napisan roman obavezna je knjiga za sve žene koje plove ponekad nesigurnim i okrutnim mjestom zvanim život solo žene u potrazi za ljubavlju.

Zadatak je roditelja osigurati da dijete ima što raditi kada je roditelj odsutan. To mogu biti neke aktivnosti vezane uz školu, kao što su pisanje zadaće, učenje, čitanje knjiga, ali i igranje igrica, gledanje tv-a ili obavljanje nekih jednostavnijih kućanskih poslova. Liz Tuccilo,autorica knjige koju nazivaju Biblijom za žene „Njemu baš i nije stalo", u romanu „Kako biti sama" iznova je oduševila svoje čitateljstvo napisavši novo poglavlje u velikoj priči nedohvatljivih muško-ženskih odnosa.

Kako je žensko samozadovoljavanje dugo bilo obavijeno velom tajne, veliki broj žena još uvijek ne želi priznati kako ih dodiri po intimnim dijelovima uzbuđuju. ...

POVEZANE KNJIGE