Dalmatinska kamena gradnja

Dalmatinska kamena gradnja - Živković, Zdravko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Živković, Zdravko
DIMENZIJA
5,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Dalmatinska kamena gradnja.pdf
ISBN
4816975183604

OPIS

Priručnik o dalmatinskom tradicijskom graditeljstvu uz brojne fotografije sadrži detaljne upute o načinima kako sanirati, obnoviti i urediti stare kamene kuće u skladu s tradicijom. Primjeri dobre prakse na kraju su teksta i objašnjenja kako graditi i dograđivati u ambijentu starih kamenih kuća.

fasada kamena vuna, izvođači fasade od kamene vune, najbolji majstori za fasadu od kamene vune, fasada kamena vuna najbolji izvođači. Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima. KAMENOKLESARSKI OBRT GRADNJA je vodeća tvrtka za proizvodnju, obradu i montažerske radove kamena visoke kvalitete na području Vodica, Šibensko-kninske županije te diljem Hrvatske.

Savršen 4,9 Vidi sve komentare (13) Local service. Local service - ovaj smještaj nalazi se u destinaciji gdje Adriagate.com ima lokalni servis koji vam je na raspolaganju kada vam je potrebna informacija, savjet ili pak pomoć.

POVEZANE KNJIGE