Zlosretnik

Zlosretnik - Lackberg, Camilla | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lackberg, Camilla
DIMENZIJA
12,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Zlosretnik.pdf
ISBN
2180787632658

OPIS

Četvrta knjiga Camille Läckberg iz serije psiholoških trilerasmještenih u idilični obalni predio zapadne ŠvedskeMarit, vlasnica trgovine iz Tanumshedea, poginula je u prometnoj nesreći. U krvi joj je pronađen nevjerojatno visok postotak alkohola, a njezina kći, bivši suprug i životna partnerica tvrde da nikada nije pila. Je li moguće da je zapravo ubijena? U međuvremenu, u mjestašcu se počinje snimati poznati reality show. Kamere prate svaki pokret mladih zvijezda showa, a napetost među sudionicima raste. Jedna zabava sudionika pretvara se u pijanku prepunu svađa, a sutradan je Barbie, djevojka iz showa, pronađena mrtva. Sve oči uprte su u ekipu showa. Je li ubojica netko od njih? I jesu li oba slučaja povezana? Gledanost emisije sve više raste, novinari traže odgovore, a pod svjetlima reflektora inspektor Patrik Hedström pokušava riješiti svoju najtežu istragu dosad. Jer na površinu su isplivala i neriješena ubojstva iz prošlosti i Patrik se suočava s mogućim serijskim ubojicom…„Roman blistavih, nevjerojatnih uvida u ona skrovita, tamna mjesta ljudske psihe.” -Sunday Times „Erica i Patrik dva su možda najzaokruženija lika suvremenog kriminalističkog romana. Likovi čija se toplina usijeca u nordijsku studen.” -The Independent

EUdict (European dictionary) is a collection of online dictionaries for the languages spoken mostly in Europe. These dictionaries are the result of the work of many authors who worked very hard and finally offered their product free of charge on the internet thus making it ... zlosretnik prijevod u rječniku hrvatski - talijanski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

Budite upozoreni. Naslov: Zlosretnik Autor: Kamilla Läckberg Izdavač: V.B.Z. Godina izdanja: 08/2015.

POVEZANE KNJIGE