Zlosretnik

Zlosretnik - Lackberg, Camilla | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lackberg, Camilla
DIMENZIJA
11,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Zlosretnik.pdf
ISBN
4981630758933

OPIS

Četvrta knjiga Camille Läckberg iz serije psiholoških trilerasmještenih u idilični obalni predio zapadne ŠvedskeMarit, vlasnica trgovine iz Tanumshedea, poginula je u prometnoj nesreći. U krvi joj je pronađen nevjerojatno visok postotak alkohola, a njezina kći, bivši suprug i životna partnerica tvrde da nikada nije pila. Je li moguće da je zapravo ubijena? U međuvremenu, u mjestašcu se počinje snimati poznati reality show. Kamere prate svaki pokret mladih zvijezda showa, a napetost među sudionicima raste. Jedna zabava sudionika pretvara se u pijanku prepunu svađa, a sutradan je Barbie, djevojka iz showa, pronađena mrtva. Sve oči uprte su u ekipu showa. Je li ubojica netko od njih? I jesu li oba slučaja povezana? Gledanost emisije sve više raste, novinari traže odgovore, a pod svjetlima reflektora inspektor Patrik Hedström pokušava riješiti svoju najtežu istragu dosad. Jer na površinu su isplivala i neriješena ubojstva iz prošlosti i Patrik se suočava s mogućim serijskim ubojicom…„Roman blistavih, nevjerojatnih uvida u ona skrovita, tamna mjesta ljudske psihe.” -Sunday Times „Erica i Patrik dva su možda najzaokruženija lika suvremenog kriminalističkog romana. Likovi čija se toplina usijeca u nordijsku studen.” -The Independent

Je li moguće da je zapravo ubijena? Zlosretnik. Nakladnik: V.B.Z.

arhiva Darujemo knjigu: Camilla Läckberg - Zlosretnik 24/08/2015 Menu. U suradnji s izdavačkom kućom VBZ, časopis i portal Menu čitateljima daruje 3 primjerka knjige Camille Läckberg 'Zlosretnik'. zlosretnik: nenorocit: Translations: 1 - 3 / 3.

POVEZANE KNJIGE