13 važnih istina kojima nas je naučio Mali princ

13 važnih istina kojima nas je naučio Mali princ PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,96 MB
NAZIV DATOTEKE
13 važnih istina kojima nas je naučio Mali princ.pdf
ISBN
5624919145997

OPIS

Mali princ, omiljena priča milijuna djece i odraslih širom svijeta, uistinu je bezvremena priča o ljepoti, teškoćama i smislu ljudskoga života čije pouke u svojemu srcu nose brojni naraštaji. Ova nam fotoknjižica na jednomu mjestu donosi neke od najljepših misli iz toga klasika dozivajući nam u pamet Maloga princa, njegovu ružu i prijateljicu lisicu, a samim time i ružu na planetu našega života, kao i sve naše prijatelje, velike i male… Prekrasan dar za sve koji cijene istinsku životnu mudrost!

"I to je nešto što se davno zaboravilo", reče lisica. "To je ono što čini da se jedan dan razlikuje od drugog, jedan sat od drugih sati.

Read reviews from world's largest community for read... 13 važnih istina kojima nas je naučio Mali princ - Mali princ, omiljena priča milijuna djece i ... 20 stvari koje smo naučili od 'Malog princa'. Čovjek samo srcem dobro vidi.

POVEZANE KNJIGE