13 važnih istina kojima nas je naučio Mali princ

13 važnih istina kojima nas je naučio Mali princ Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,72 MB
NAZIV DATOTEKE
13 važnih istina kojima nas je naučio Mali princ.pdf
ISBN
2685960594214

OPIS

Mali princ, omiljena priča milijuna djece i odraslih širom svijeta, uistinu je bezvremena priča o ljepoti, teškoćama i smislu ljudskoga života čije pouke u svojemu srcu nose brojni naraštaji. Ova nam fotoknjižica na jednomu mjestu donosi neke od najljepših misli iz toga klasika dozivajući nam u pamet Maloga princa, njegovu ružu i prijateljicu lisicu, a samim time i ružu na planetu našega života, kao i sve naše prijatelje, velike i male… Prekrasan dar za sve koji cijene istinsku životnu mudrost!

• 11:52 "Pustinju čini lepom izvor skriven u njoj": Lekcije kojima nas je naučio Mali Princ "Pustinju čini lepom izvor skriven u njoj": Lekcije kojima nas je naučio Mali Princ putovanje, koje će nas dovesti do spoznaje tko smo, gdje i kome pripadamo, i što je zaista važno u životu. Mali princ, djelo francuskog pilota, pjesnika i pisca, Antoinea de Saint Exuperyja, nastalo je 1943.

Mali princ je puno toga naučio od svoga prijatelja - lisice. Bitno je uložiti trud za nekoga, ako sve što radimo, radimo iz ljubavi.

POVEZANE KNJIGE