Kašice za vaše dijete

Kašice za vaše dijete - Werner, Kordula | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Werner, Kordula
DIMENZIJA
9,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Kašice za vaše dijete.pdf
ISBN
2059567927043

OPIS

Iz mamine kuhinje – zdravo, prirodno, brzo Zdrava hrana jamči vašem djetetu zdravo djetinjstvo! Pripremite za svoje dijete zdrave kašice brzo i jednostavno! Iako gotove kašice iz staklenki zahtijevaju manje truda i vremena, svome djetetu možete pripremiti i domaću kašicu a da pritom ne provedete cijeli dan u kuhinji. Prednosti domaćih kašica su očite: svježe namirnice osigurat će vašem djetetu potrebne hranjive tvari i vitamine, jabuka ce imati okus poput prave jabuke, a vi ćete pritom biti sigurni da u hrani neće biti nepoželjnih dodataka i začina. Sva jela iz ove kuharice – od prve kašice od mrkve i krumpira, preko goveđe kašice, pa sve do pudinga od vanilije i malina te slasnih rođendanskih kolačića s marcipanom – ponajprije su zdrava i pripremaju se uistinu brzo i lako! A usto, takva će hrana najviše pridonijeti zdravlju vašeg djeteta i pomoći će mu da od najranijeg doba uspostavi zdrave prehrambene navike. Kašice za vaše dijete nude vam mnoštvo maštovitih recepata za pripremu različitih voćnih, povrtnih, žitnih i mesnih obroka, a velika vrijednost ove kuharice jest u tome što su ti recepti često prikladni i za prehranu cijele obitelji. Nadalje, tu je i detaljan opis svih namirnica potrebnih za razvoj vašeg djeteta, savjeti za pripremu hrane te plan prehrane od prve hrane – majčinog mlijeka – do kompletnog obroka.

Ljekovita pelargonija - prva pomoć za dišne puteve. Kada pripremate kašice s mlijekom, to činite s majčinim mlijekom ili adekvatnim mliječnim pripravkom. Ako pripremate žitarice, skuhajte ih prvo u vodi i nakon toga im dodajte mlijeko! Mlijeko se ne bi smjelo kuhati.

No svakodnevna priprema obroka za najmlađe članove obitelji koji su u fazi isprobavanja novih okusa zahtjeva poseban napor u odabiru preporučenih namirnica, ali i osmišljavanju ukusnih jela koji nose veliki predznak zdravog. Kašice za bebe sadrže proizvode visoke i kontrolirane kvalitete, deklarirane su za odgovarajući razvojni stupanj bebe te su provjerene na štetne tvari. U našem online shop-u možete pronaći brojne kašice za bebe poput mliječnih, žitnih i voćnih - naravno u organskoj kvaliteti. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mobilna mreža: 1,23kn/min Kašice za vaše dijete - Zdrava hrana jamči vašem djetetu zdravo djetinjstvo! Pripremite za svoje dijete zdrave kašice brzo i jednostavno! Iako gotove kašice iz staklenki zahtijevaju manje truda i vremena, svome djetetu možete pripremiti i domaću kašicu a da pritom ne provedete cijeli dan u kuhinji.

POVEZANE KNJIGE