Trag

Trag - Cornwell, Patricia | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
9,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Trag.pdf
ISBN
9898536648972

OPIS

Trinaesti slučaj doktorice Kay ScarpettaPet godina nakon što su je otpustili i praktički otjerali iz države, dr. Scarpetta dovoljno se oporavila da ponovno preuzme kontrolu nad svojom karijerom. U međuvremenu, njezina nećakinja Lucy, vlasnica privatne detektivske agencije, želi otkriti tko je pokušao ubiti njezinu prijateljicu Henri, koja se, nakon napada, liječi kod Bentona Wesleyja. Nakon pet dugih godina, doktorica Scarpetta pozvana je natrag u Virginiju kako bi radila na istrazi o tajanstvenoj i strašnoj smrti četrnaestogodišnje djevojčice. Slijedeći trag nevidljiv običnome oku, doktorica Scarpetta otkrit će istinu koju možda neće biti u stanju podnijeti. Svi navedeni elementi spojit će se u napetu i strašnu priču koja će Kay natjerati da upotrijebi sve svoje znanje iz forenzike – želi li sačuvati one koji su joj dragi.

karakteristično obilježje nekog utjecaja, prošlog vremena i sl. 3.

Ramiks & Bizzey) Spotify: http://bit.ly/TraagSpotifyiTunes: http://bit.ly/iTunesTraagDeezer: http://bit.ly/D... An abbreviation of the word 'tragic'. Pronounced "traj".

POVEZANE KNJIGE