Prijateljstvo – Iz dana u dan kroz 2017.

Prijateljstvo – Iz dana u dan kroz 2017. - Coelho, Paulo | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coelho, Paulo
DIMENZIJA
6,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Prijateljstvo – Iz dana u dan kroz 2017..pdf
ISBN
6896169955561

OPIS

Prijateljstvo – iz dana u dan kroz 2017. luksuzno je izdanje rokovnika s citatima iz djela Paula Coelha i prekrasnim ilustracijama kolumbijske umjetnice Cataline Estrade. Planer sadrži stranice za osobne podatke, kalendar za 2017. i 2018. godinu, godišnji planer po mjesecima, najljepše citate o toleranciji, naklonosti, vjeri, suradnji, prijateljstvu, ljubavi, razumijevanju, dostojanstvu, profinjenosti, sreći i suosjećanju iz najpoznatijih romana Paula Coelha, od Alkemičara do Preljuba, te stranice za osobne bilješke. Putujte iz dana u dan uz najljepše citate jednog od najutjecajnijih pisaca ovoga stoljeća. “Kad nekoga volimo, trebamo biti spremni na sve. Ljubav je poput kaleidoskopa kojim smo se igrali kao djeca. Stalno se okreće, a nikad se ne ponavlja.” Preljub “Prijateljstvo je poput rijeke: zaobilazi stijene, pokorava se dolinama i planinama, katkad se pretvori u jezero, sve dok vodom ne ispuni kotlinu do vrha, i potom nastavlja svoj put.” Rukopis iz Akre

Možda i više nego većina, ali sve se svodi na to da dobiješ onoliko koliko daješ. Poznajem mnogo ljudi koji daju s figom u džepu, odnosno ne daju. Međunarodni projekt: Austrijsko-hrvatsko prijateljstvo:povezani kroz prirodu i vrt 17.02.2017., petak BIO POINT Ali nema veze! Otišla sam do Antonije i rekla joj da mi je najbolja prijateljica, što ju je jako razveselilo.

Natašom Klepo, sudjelovao je po treći, a ujedno i zadnji put u partnerskoj školi, u sklopu EU projekta „Austrijsko-hrvatsko prijateljstvo: povezani kroz prirodu i vrt", na transnacionalnom sastanku u partnerskoj školi NMS Hollabrunn u Hollabrunnu u Austriji. Prijateljstvo je vječan osjećaj usađen duboko u nama, američka spisateljica Anais Nin, rekla je kako svaki prijatelj predstavlja mali svijet u nama samima, a prijateljstvo je ono što nas povezuje i drži zajedno iz dana u dan. U novoj kampanji za proljeće/ljeto 2017.

POVEZANE KNJIGE