Kod kuće sa Bogom

Kod kuće sa Bogom - Walsch, Neal Donald | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walsch, Neal Donald
DIMENZIJA
4,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Kod kuće sa Bogom.pdf
ISBN
6239911404550

OPIS

Nova pitanja Nealea Donalda Walscha upućena Bogu vezana su za život nakon fizičke smrti.PRED VAMA JE doslovan prijepis svetoga razgovora. To je razgovor s Bogom o tome kako uvijek prebivati s Bogom. To je posljednja knjiga u nizu osobitih razgovora koji u devet knjiga napisanih tijekom vise od jedanaest godina obuhvaćaju gotovo 3000 stranica, a dotiču se svih vidova ljudskoga života. Ovaj razgovor istražuje mnoga područja ljudskoga iskustva, a jedno od njih mnogo dubokoumnije nego ikada prije: smrt i umiranje te zagrobni Život. U jednom trenutku taj se razgovor osmjelio zakoračiti na područje koje se nalazi na najudaljenijoj granici duhovnosti, a to je kozmologija sveukupnoga života. Pruža nam nevjerojatan uvid u krajnju stvarnost predstavljenu metaforom. Jednostavnim i pristupačnim jezikom otkriva nam razlog i svrhu življenja, načine na koji ljudi mogu postići najuzvišeniju radost, prirodu putovanja u kojemu svi sudjelujemo te čudesan kraj toga putovanja kraj koji, kako se pokazuje, uopće nije kraj, nego zanosna međuigra veličanstvena i beskonačna iskustva, čiji obuhvatni opis potiče maštu. Dijalog se odvija u kružnom obliku. Siri se u spiralama prema nevjerojatnim novim i nikada prije opisanim ili zamišljenim mjestima, a onda se vraća na poznato tlo kako bi sljedeće istraživanje novoga stajalo na čvrstim temeljima. Ako imate dovoljno strpljenja s ovom knjigom, a usput rečeno i s vlastitim životom, bit ćete bogato nagrađeni. Poruka knjige Kod kuće sa Bogom možda je najkorisnija poruka prožeta nadom koju je Čovječanstvo ikada primilo….

Postavlja pitanja koja smo svi želeli da postavimo, dobija odgovore koje smo svi očekivali i nudi nam nov pogled i istinsku mudrost. KOD KUCE S BOGOM - NIL DONALD VOLS NOVA KNJIGA Izdavač:: Leo Commerce Broj strana: 272 Pismo: Latinica Povez: Mek Format: 23 cm Autor bestselera Raz Kod kuće sa Bogom. Walsch, Neale Donald.

Važno je da shvatite kako ste došli do ovoga razgovora. Mislite li da je to slučajnost, nećete uspjeti shvatiti svu veličinu onoga što vam se ovoga trenutka događa. U Kod kuće s Bogom, Nil Donald Volš istražuje proces kojim okončavamo svoj život ovde na zemlji, kao i ono što se događa posle toga.

POVEZANE KNJIGE