Kožne bolesti

Kožne bolesti - Treben, Maria | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Treben, Maria
DIMENZIJA
8,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Kožne bolesti.pdf
ISBN
1068069564588

OPIS

Kožne bolesti i problem s kožom, kosom i noktima Koža je naš najveći organ i zbog toga je jako važna za naše zdravlje u cjelini. Glasovita travarka Maria Treben u knjizi Kožne bolesti i problemi s kožom, kosom i noktima poučit će vas kako ćete na prirodan način nje-govati i liječiti svoju kožu, kosu i nokte kako bi bili zdravi i lijepi, a nudi vam i brojne savjete i recepte uz pomoć kojih ćete spriječiti različite probleme i bolesti kože uz primjenu ljekovitih trava. Za početak, jeste li znali da je za vašu kožu najzdravije da umjesto različitih kupki i sapuna rabite ekstrakt kadulje, timijana, iđirota, kamilice ili borovih iglica? Ili da listovi i orahove ljuske sprječavaju infekcije i uspješno liječe različite kožne bolesti kao i da je sljez sjajno sredstvo za čišćenje kože, i kad je riječ o aknama i o staračkim pjegama? Biljni pripravci od nevena, koprive i kamilice za unutarnju i vanjsku primjenu samo su neki u nizu koji donose ozdravljenje i pružaju pomoć, a brojna pisma zahvalnih pacijenata svjedoče o djelotvornosti biljnih lijekova i tretmana Marije Treben. Iz sadržaja: O problemima s kožom i kožnim bolestima O liječenju kožnih bolesti i problema s kožom uz pomoć ljekovitog bilja Što trebamo znati o ljekovitom bilju Opis i ilustracije ljekovitih biljaka Marije Treben Maria Treben (1907. – 1991.) poznata je i priznata kao pionirka u liječenju ljekovitim biljem. Najbolji dokaz za to je njezina prva knjiga Zdravlje iz Božje ljekarne, koja je prvi put objavljena 1980. i dosad je prodana u više od 10 milijuna primjeraka u cijelom svijetu. Taj klasik, kad je riječ o popularnim zdravstvenim priručnicima, preveden je na 24 jezika i danas slovi kao biblija alternativne medicine. Iz iste biblioteke možete pročitati i sljedeće naslove Marije Treben: Alergije, Ženske bolesti, Muške bolesti i Glavobolje i migrene. Prevodtelj: Branka Antolović

U alergijske kožne bolesti pretežno ranog tipa spada urticaria (koprivnjača) koja može biti alergijska i nealergijska odnosno alergijska i fizikalna urticaria (nastala usled pritiska, mehaničkog nadražaja, hladnoće, toplote, delovanjem sunca, napora, stresa). Recept travara: Čaj za sve kožne bolesti - Recept! Dugogodišnjim iskustvom travara osmišljene su jedinstvene recepture koje su se pokazale jako učinkovitima u tretiranju bolesti poput ekcema, akni, kuperoze, dermatitisa, osipa, kožnih alergija, psorijaze i drugih bolesti koje pogađaju kožu. Slijedi jedna od najdjelotvornijih receptura, a može se ... Sklona je širenju i često se javlja s drugim bolestima.

Ambulanta za primjenu lasera u korektivnoj dermatologiji; Ambulanta za konzilijarne preglede ; Ambulanta za autoimune bolesti kože; Ambulanta za dermoskopiju ; Ambulanta za trihologiju; Ambulanta za dermatohistopatološke konzultacije Bolesti krzna i kože kod mačaka često ukazuju na bolesti unutarnjih organa ili lošu ishranu,. Također mogu biti i pokazatelji pojave parazita ili određene bolesti.

POVEZANE KNJIGE