Hipa ima temperaturu

Hipa ima temperaturu - Bagini, Biagio | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bagini, Biagio
DIMENZIJA
6,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Hipa ima temperaturu.pdf
ISBN
3864419310685

OPIS

Danas Hipa nije došla u školu. Slonić želi otkriti zašto i odluči otići k njoj. Ali Hipa ima temperaturu! Mora ostati u krevetu da se ne bi još više prehladila. Što bi zajedno mogli raditi?

Što bi zjedno mogli raditi? Primjeraka: Dodaj u košaricu. Description; Information; Reviews (2) Lorem ipsum dolor ut sit ame dolore adipiscing elit, sed sit nonumy nibh sed euismod laoreet dolore magna aliquarm erat sit volutpat Nostrud duis molestie at dolore ... Hipotermija je hitan slučaj koji se javlja kada tijelo gubi toplinu brže no što je može proizvesti, što uzrokuje opasno nisku tjelesnu temperaturu.

Do sad je najveća temperatura bila 38.5 C. Dam joj lijek za temperaturu i ona padne i nema je 6, 10 … Beba od 11 mjeseci ima već 10 dana nisku temperaturu Pojava povišene temperature jako uznemiri pacijente, a posebno kada su u pitanju bebe i mala deca.

POVEZANE KNJIGE