Anđeo u ofsajdu

Anđeo u ofsajdu - Ferić, Zoran | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ferić, Zoran
DIMENZIJA
3,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Anđeo u ofsajdu.pdf
ISBN
2152318536767

OPIS

Zbirka priča Anđeo u ofsajdu dobila je najvažnije hrvatske književne nagrade te pohvale svih hrvatskih kritičara, a na prvom mjestu top lista knjiga je bila gotovo dvije godine. Nakon što je prošlo više od deset godina od njena objavljivanja može se reći da je to jedna od najvažnijih domaćih proznih knjiga u prvom desetljeću ovog stoljeća te da je upravo ona ustoličila Ferića na sam vrh hrvatske književnosti. Ferić je pisac kojeg svrdla njegov ludi crv u glavi i koji ima sasvim zaseban miris i okus, a u upeglano urednoj hrvatskoj književnosti takvi su uvijek deficitarni. -Jurica PavičićZoran Ferić napisao je doista briljantnu knjigu pripovijedaka dokazujući kako je ponajbolji hrvatski prozaik. -Delimir Rešicki

4K likes. Šale, vesti i bizarne momente iz sporta koje okačimo na ovu stranicu ne služe za omalovažavanje i vređanje, već... Gori ussi winnetou (2002).

Devet odličnih priča, nabijenih erotikom, napisanih zanatski vješto, tematski aktualno. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam Anđeo u ofsajdu. Ferić - Anđeo u ofsajdu CD knjiga. Broj predmeta # 3648205.

POVEZANE KNJIGE