Primijenjena astrologija

Primijenjena astrologija - Matijević, Ivica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Matijević, Ivica
DIMENZIJA
4,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Primijenjena astrologija.pdf
ISBN
4044076983782

OPIS

U Primjenjenoj astrologiji autor na osnovi dugogodišnjih astroloških istraživanja daje jezgrovit prikaz odrednica za tumačenje astrološke karte, pristupačan i onima koji tek uče razmišljati astrološki, onima naprednijim, kao i učiteljima praktičarima. Svrha knjige nije samo olakšati razumijevanje temeljnih načela i pronalaženje potankosti karte, nego usmjeriti i na astro-psiholigijsko razmišljanje – što puki recepti ne omogućuju.

Astrologija.rs je jedini astrološki sajt na Internetu koji ćete da personalizujete i prilagodite sopstvenim potrebama.. Besplatan Lični Horoskop Počnite.

Jean Dethier. Indijski horoskop. Udžbenik je napisan za potrebe kolegija psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Uvod u primijenjenu psihologiju I i II, koji se bave primijenjenom psihologijom pojedinca i odabranim temama iz primijenjene psihologije grupa, psihologije obrazovanja, psihologije rada te kliničke i zdravstvene psihologije.

POVEZANE KNJIGE