Svila TU

Svila TU - Baricco, Alessandro | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baricco, Alessandro
DIMENZIJA
9,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Svila TU.pdf
ISBN
5672509916244

OPIS

Svila, možda najpoznatiji roman talijanskog muzikologa i književnika Alessandra Baricca, priča je o francuskom trgovcu svilom iz 19. stoljeća Harveu Joncouru, Kada bolest zaprijeti uzgoju dudova svilca u Europi, Harve napušta rodni Lavilladeieu i suprugu Helene i odlazi na dugačko i egzotično putovanje kako bi pribavio dragocjena jajašca. Na drugom kraju svijeta, u Japanu, domu najfinije svile na svijetu i zemlji u koju stranci nisu dobrodošli, tijekom svog prvog posjeta upoznaje tajanstvenu ženu, oni ne razgovaraju, oni se ne dodiruju, ali taj će susret označiti početak jedne ljubavi koja se zapravo nikad nije dogodila i obilježiti čitav njegov život. Svila je roman neobičnih tehnika, neobičnih ideja i jedinstvenog stila u kojem se prepliću muzikalnost, kratkoća i sažetost izraza i nostalgijom obojene rečenice bliske haikuu. Moćna priča o najdublljim ljudskim željama, ljubavi i putovanjima požudi i čežnji, prvi put objavljena 1996., s vremenom je stekla status jednog od najneobičnijih modernih bestselera.

Kukuruzna svila za pripremu čaja. U svježem stanju, kukuruzna svila u sebi sadrži masno i eterično ulje. SVILA IN THE WORLD.

I kršćanstvo je tim putem došlo do tadašnjeg glavnog grada, kako je dokumentirano na jednoj kamenoj ploči u današnjem Xi'anu. Kukuruzna svila se jako dugo koristi kao ljekovito sredstvo, pa ćemo se dotaknuti malo i na tu temu.. Ljekovita kukuruzna svila - Upotreba u liječenju.

POVEZANE KNJIGE