Snagom podsvijesti poboljšajte zdravlje i vitalnost

Snagom podsvijesti poboljšajte zdravlje i vitalnost - Murphy, Joseph | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Murphy, Joseph
DIMENZIJA
8,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Snagom podsvijesti poboljšajte zdravlje i vitalnost.pdf
ISBN
3469395206883

OPIS

Snagom podsvijesti poboljšajte zdravlje i vitalnostMožete postati ono što želite!To je okosnica filozofije dr. Josepha Murphyja, autora knjige “Moć vaše podsvijesti” i jednog od velikih inspirativnih pisaca 20. stoljeća. On nije bio samo svećenik nego i ključna osoba u modernom tumačenju svetih spisa. Jedan je od prvih mislilaca koji nam je dokazao da možemo vladati svojim životom, da o nama ovisi što će nam se događati, ali i kako ćemo to tumačiti, čime ćemo onda privući nove događaje. Murphy objašnjava kako funkcionira naša svijest i podsvijest te kako poštovanjem zakona uma možemo poboljšati svoje zdravlje i vitalnost. Zapamtite recept dr. Murphyja za mladost: »Život bi trebao biti neprestana radost. Mladost i radost jesu istoznačnice. Ako ne uživamo u životu, ako ne osjećamo zanos zato što smo živi, ako svoj posao ne doživljavamo kao veliku povlasticu, prerano ćemo ostarjeti.«

OGRANIČENA KOLIČINA! Charles Duhigg. Norman Vincent Peale.

Istine koje će vam promijeniti život ... Snagom podsvijesti poboljšajte zdravlje i vitalnost Možete postati ono što želite! To je okosnica filozofije dr. Josepha Murphyja, autora knjige "Moć vaše podsvijesti" i jednog od veliki... Snagom podsvijesti prevladajte strah i zabrinutost količina.

POVEZANE KNJIGE