Sanjari i borci

Sanjari i borci - Divković, Ingrid | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Divković, Ingrid
DIMENZIJA
12,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Sanjari i borci.pdf
ISBN
8101867479193

OPIS

Zbirka autorskih tekstova u kojima autorica piše o ljubavi, samopouzdanju, snovima i strahovima s kojima se u životu susreće svaka žena. Poetičnim stilom, Ingrid nas vodi kroz labirinte autentičnih, ali često proturječnih, osjećaja i misli te nam pruža poruku nade.

Razgovarajući o knjizi, tačnije autorskim tekstovima koje je Ingrid spojila u zbirku, istakla je kako se radi o njenoj četvroj knjizi u kojoj je pisala o ljubavi, samopouzdanju, osjećajima te strahovima s kojima se susreće svaka žena na svijetu. Kožne čizme su komad koji je gotovo neizostavan dio zimske garderobe. S obzirom da će nas hladni dani pratiti još neko vrijeme, zimsko sniženje... U Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci sinoć je, u sklopu Mjeseca hrvatske knjige, predstavljena knjiga "Sanjari i borci" Ingrid Divković, spisateljice i blogerice dobitnice nagrade "Influencer 2018.

Neosvješteni Sanjari… Vrijeme je za prave snove. One koje sanjamo kad se oči otvore.

POVEZANE KNJIGE