Slonica koja je izgubila sreću

Slonica koja je izgubila sreću - Brahm, Ajahn | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brahm, Ajahn
DIMENZIJA
10,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Slonica koja je izgubila sreću.pdf
ISBN
4668813956993

OPIS

Autor bestselera Krava koja je plakala donosi 108 priča koje će vas nasmijati i natjerati da na život počnete gledati novim očima. Bezvremenska mudrost Ajahna Brahma dirnut će ljude iz svih sfera života. Polazeći od vlastitih iskustava i od priča koje su s njim podijelili njegovi učenici te starih šala ispričanih na nov način, Ajahn Brahm će svakoga potaknuti da preispita svoje životne obrasce.Ajahn Brahm crta nam putokaz kako korak po korak promijeniti svoj život – u kolikoj mjeri – ovisi o nama samima. AMAZON.COMBez obzira na to bavi li se bolnim emocijama, teškim odnosima ili prolaskom kroz aerodromsku kontrolu, Ajahn Brahm dotiče univerzalnost ljudskog iskustva s nježnošću i razoružavajućim humorom. JEAN SMITHViše vjerujemo anegdotama i pričama, nego statistikama i teorijama. Pomoću priča najbolje učimo i duboko upijamo važne poruke. Samo nas priče mogu osloboditi straha. PUBLISHERS WEEKLY O autoru Budistički redovnik već više od trideset godina, Ajahn Brahm je opat i duhovni ravnatelj Budističkog društva Zapadne Australije. Diljem svijeta tražen je kao duhovni učitelj i popularni predavač. Osim uspješnice Krava koja je plakala (Naklada Ljevak, 2010.) napisao je i Mindfulness, Bliss, and Beyond (2006.) i The Art of Disappearing (2011.).

Priče koje će vas nadahnuti da uživate u svakom trenutku. Cijena: 129,00 HRK.

A, zapravo, ne znamo čak ni koji je pravi način ljuštenja banane! Većina ljudi počinje od kraja gde je ... SLONICA KOJA JE IZGUBILA SREĆU. 129,00 kn 116,10 kn dostupno.

POVEZANE KNJIGE