Manje je više

Manje je više - Babauta, Leo | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Babauta, Leo
DIMENZIJA
5,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Manje je više.pdf
ISBN
1369498263445

OPIS

Uz bezbrojna ometanja koja na nas vrebaju iz svakog kutka suvremenog života, pravo je čudo da smo u stanju okončati ikakav posao. Ova knjiga predočava kako pojednostaviti život tako što ćete prepoznati ključno, a ukloniti nepotrebno – osloboditi se svakodnevnog meteža i usredotočiti se na ciljeve koji vaš život mogu promijeniti na bolje.Naučit ćete: – Kako bilo koji cilj rastaviti u izvedive zadatke – Kako se usredotočiti samo na nekoliko zadataka u određenom vremenu – Kako stvoriti nove i produktivne navike – Kako naučiti reći ne – Kako izoštriti fokus – Kako povećati vlastitu učinkovitost Autor u ovoj knjizi objašnjava kako provesti načelo manje je moćnije – postavite ograničenja, odaberite bitno, pojednostavite, usredotočite se, stvorite navike, započnite s malim zadatkom. Jednostavnost se, po njemu svodi na identificiranje suštine i eliminaciju svega ostaloga. Zahvaljujući toj metodi, autor je, među ostalim: počeo trčati, počeo se zdravo hraniti, istrčao dva maratona, udvostručio prihod, posve vratio dug, skinuo dvadeset kilograma, napisao dvije knjige, otpočeo uspješan blog – Zen Habits, koji spada među 25 najboljih blogova na svijetu, s više od dva milijuna čitatelja mjesečno..

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Usporedimo li posljednja 3 mjeseca - postotak onih koji bi se cijepili je u porastu (s 52 na 61 posto). U odnosu na prosinac prošle godine manje je onih koji se ne bi cijepili, kao i neodlučnih, javlja RTL..

Kopirali ste poveznicu članka! Foto: iStock . U studiji objavljenoj u medicinskom stručnom časopisu The BMJ dolazi se do zaključka da je između 2014.

POVEZANE KNJIGE