Snaga izgovorene Riječi

Snaga izgovorene Riječi - Shinn, Florence Scovel | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shinn, Florence Scovel
DIMENZIJA
11,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Snaga izgovorene Riječi.pdf
ISBN
3583685180683

OPIS

Florence Scovel Shinn mnogo je godina poučavala metafizičku znanost u New Yorku. Tajna njezna uspjeha je u tome što je uvijek imala neusiljen pristup, bila je srdačna i duhovita , govorila jezikom bliskim širokim masama.Ako želite dobiti najbolje od života – savršeno zdravlje, ljubav, samostvarenje, obilje i postati pobjednikom u Igri života, naučite KAKO to možete postići na jednostavan i učinkovit način, pomoću Snage izgovorene riječi. Možete postići sve što zaželite kada uskladite svoje misli i riječi sa savršenim dobrom koje je već u vama. Naučite jednostavne tehnike pomoću kojih se na izuzetan način rješavaju problemi i ostvaruju ciljevi.

Hajdemo promatrati riječi kao temelj onoga što neprestano stvaramo u životu. Cijelo vrijeme upotrebljavamo riječi, ali smo rijetko svjesni što brbljamo ili kako izgovaramo riječi.

Zapravo, mnogi od nas govore u negacijama. Snaga izgovorene Riječi. Florence Scovel Shinn.

POVEZANE KNJIGE