Fontana mladosti

Fontana mladosti - Margit Fensl | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Margit Fensl
DIMENZIJA
5,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Fontana mladosti.pdf
ISBN
1564613794466

OPIS

Čovječanstvo već tisućljećima traga za “fontanom mladosti” – tajnom zdravijega, sretnijeg i vitalnijeg života. A odgovor je tako jednostavan. Višesatno nejedenje dokazano potiče pomlađivanje stanica: proces tzv. autofagije omogućuje čišćenje i regeneraciju tjelesnih stanica. Za njegovo je istraživanje dodijeljena i Nobelova nagrada za medicinu 2016. godine. Šesnaestosatni post temelji se upravo na tim znanstvenim spoznajama, a posve ga je lako učiniti sastavnim dijelom svakidašnjice. Ova knjiga također pokazuje i kako redovitom meditacijom smanjiti stres i poticaje za prejedanjem te nudi mentalne tehnike koje će vam omogućiti postizanje učinaka trajne dugovječnosti.

U knjizi Pet tibetanaca (Kristofer s. Kilham) preporuka za disanje je u skladu sa vasim tekstom. Knjiga 'Fontana mladosti', u izdanju Egmontove biblioteke PULS, od ovog tjedna se može kupiti u svim knjižarama, po cijeni od 129 kuna.

Dugo čuvane tajne tibetanskih lama o podmlađivanju praktikovanjem posebnih telesno-energetskih vežbi. U knjizi su objašnjene pet jednostavnih tehnika kojima se vrlo brzo postižu zapanjujući rezultati u pogledu zdravlja i mladalačkog izgleda.

POVEZANE KNJIGE